Új hozzászólás Aktív témák

  • Lxa

    csendes tag

    Először is köszönöm, hogy ennyire sok hasznos dolgot osztottatok meg itt, így egyszerű volt rábeszélni magam a Defy-re. Tegnapi vétel, novemberi gyártás, T-mobil függő, illetve független :) . Érdekes sztori volt, telefonon állították, hogy simlock-os. A T-pont-ban is ezt állították, ám a dobozon és a telefonon sem volt semmi T-re utaló jel. Az i-re a pontot az tette fel, hogy ravasz módon megkérdeztem, hogy ugye akkor a szoftver is teljesen T-s, mire azt a választ kaptam, hogy hát persze, természetesen :). 2 lehetőség van: vagy nagyon jól játszák el, vagy tényleg nem tudják, hogy független, de az.
    A telefont rootoltam (bár egyelőre még nem volt rá szükség), valamint kezdem belakni. Első androidos telefonom, de a P800 óta csak okostelefonom volt, így nem meglepő, hogy ennyit tud, inkább az, milyen gördülékenyen.

    Egy kérdésem is lenne: Launcher Pro vagy Go Launcher-ből vissza lehet-e lépni az eredeti home screenre, ugyanis az asztalra kitett Sticky note üres, nincsenek meg azok a bejegyzések, amik az eredeti homescreen-re kitett kis post-it-emre felvéstem.

Új hozzászólás Aktív témák