Új hozzászólás Aktív témák

  • Neil Watts

    veterán

    válasz kamiy #26116 üzenetére

    Szia!

    A Motorola nagyon jo telokat gyart, csak sajnos nalunk nem annyira ismertek ezek. A tengerentulon inkabb.
    A HTC 99%-ban jo, sot anyagminosegbol, szoftverbol kituno de ezzel a HTC modellel nagyon mellenyultak. (a simaval is...)

    En objektiven nezem a dolgokat, tekintve, hogy mind a kettot probaltam. :)

    83 vs 14 ev szakmai tapasztalat (Motorola vs. HTC)

    Specifikacio (Defy vs Wildfire S) [csak a kulonbsegeket emelem ki!]

    2 GB ROM, 512 MB RAM vs 512 ROM, 512 RAM: Ennek programtelepites szempontjabol van iszonyatos jelentosege, ha hosszutavra tervezel, akkor az az 512MB a Wildfire S-ben gyorsan el fog fogyni :D
    16M vs. 256K szinarnyala megjelenitesere kepes kijelzo: szebb a Defy kepe, sokkal elenkebb, elettel telibb szineket tud probukalni a kijelzo.
    Felbontasan is jobb a Defy: 480 x 854 pixel, 3.7 colon vs. 320 x 480 pixels, 3.2 colon: ezt gondolom nem nagyon kell magyarazni
    A Defy-hoz alaptartozek a 2GB-s SD kartya, mig a Wildfire s-hez neked kell venned.
    A Defy tamogatja a DLNA-t A Wildfire S nem: Ez kb annyit jelent, hogy tegnap a szobamban 2 perc alatt osszelottem Win7 alatt a WMP12-vel a telefont, es mar hallgathattam is a listaba felvett szamokat a Defy-on.
    A kamerat illetoen: A Defyban van kepstabilizator a Wildfire S-ben nincs. Mindketto VGA modban vesz fel, de a Defy 30 FPS-sel a Wildfire S meg 24-gyel: folyamatosabb a Defy altal felvett kep. Ja es a Defy-okat ra lehet venni a 720p-s felvetelre is, mig a Wildfire S-t nem.
    A Defy-ban egy 800MHz-es ARM Cortex-A8 processzor dolgozik, TI OMAP3610 chipsettel míg a Wildfire S-ben egy 600 MHz-es noname (ertsd: sehonnan nem tudtam kideriteni, hogy mi van benne, meg a hivatalos specifikaciobol sem). A Defy tamogatja a Flash lejatszast, erosebbi is maga a proci, Ebbe van integralva a GPU is, Asphalt 5 HD, Angry Birds akarmilyen resze akadasmentesen megy, mig ez a Wildfire S-rol nem ugazan mondhato el a keves RAM/gyenge CPU es GPU harmas miatt.
    A DEFY IP67-es katonai szabvannyal ellatott telefon, tehat por- viz es utesallo. A Wildfire S-rol ez nem mondhato el.
    A Defy-ban 1540 mAh akksi van (Lithium-ion polymer) szemben a Wildfire S-sel ahol 1230 mAh akksi van (sima Lithium-ion)
    Szoftverben a Defy 2.2-es Androidra frissitheto, a Wildfire S 2.3-mal jon, es ha jol tudom, tovabbi frissiteset nem tervezik a gyenge hardver miatt. Kozben a Motorolaeknal dolgoznak a 2.3-on.

    Azt mondod az ar ugyan az: Akkor en ezekalapjan a Defy-t valasztanam.

    Udv. core2

Új hozzászólás Aktív témák