Új hozzászólás Aktív témák

  • Amos17

    tag

    válasz speter87 #25756 üzenetére

    Milyen supportra gondolsz? Ha valamit nem tudsz akkor mindegy, hogy milyen típusú telefonod van, az ilyen fórumokon hamarabb és gyorsabban találsz választ a kérdésedre, ha hardveres probléma akkor meg szervíz..
    Market: a szó jelentése magyarul piac.. mint minden piacon itt is van sok szemetebbnél szemetebb dolog, de azért jó dolgokat is találhatsz.. :DD
    2.1 vs 2.2: én is frissítettem.. nekem minden jobb lett... gyorsabb a rendszer, képek minősége javult, aksi tovább bírja stb... azon emberek közül akik panaszkodtak az akadozás miatt 10-ből szerintem min 7-8 főzött rom-os telóra rakta rá, ami habár működik, szép és jó meg minden, de nem hivatalos, ergó a frissítést nem erre rendszerre optimalizálták (és nem lehúzni szeretném főzött romot). Így hát lehetnek ilyen problémák, illetve ha gyári 2.1-es a rendszer és tele van pakolva sok letöltött progival akkor azokkal is lehet ilyen probléma, mivel piacos cucc és lehetnek közöttük "szemetebbnél szemetebb" progi amiknél nem gondoltak egy esetleges OS frissítésre :)) (ui: és egy cache törlésbe meg senkinek nem szakad le a karja :B )
    Summázva ha nem kell a market, "rossz support", os frissitési "problémák" akkor vegyél egy 3X drágább telefont, hozzá teszem (és ezt se lehúzás miatt), oké, alma 4 meg minden, de azért az sem egy tökéletes telefon (ugyanúgy mint bármelyik hasonlóan drága telefon) és vannak hibái (tesztből idézve: "Nos, hosszas merengés után úgy döntöttünk, hogy a különösen ajánlott szimbólum nem fog idekerülni. Ennek több oka is van, néhány említésre is került (rádió, BT, microSD, microSIM, cserélhetetlen akkumulátor)"

Új hozzászólás Aktív témák