Új hozzászólás Aktív témák

  • ghiottone

    nagyúr

    válasz premete #1708 üzenetére

    Előszór is köszönet érte. :R Már egy napja van fent. Tapasztalataim:
    - Eddig szépen működik, érezhetően gyorsabb, mint a korábbi romod és a memória is kb 80-90 MB-al több, néha látok 475 MB-i szabad memóriát is, de még eddig nem eset 285 MB alá sem - a korábbinál "nagyobb megterheléskor" 182 MB volt a maximum amit sikerült kicsikarnom, vagy kifacsarnom.
    - Nálam azonban sajna nem működött a system app-ba integrált Antutu, Quickpick, és a VOIP-os program (nem tudom mi volt a neve) - indításkor hibaüzenet fogadott. Root Explorer-el törölve majd felrakva már semmi ilyen hibája nem volt. (a weather 2xer van benne blur weatherként és sima weatherként is)
    - a bootoláskor nálam beragadt az alienfigura 3-4 másodpercre (többször is), vagyis már a képernyőhöz viszonyítva kisebb lesz a boot animáció "képbeli nagysága" és egy kb. 3-4 mm szabad keret marad a széleknél amin keresztül látom az órát a háttérbe. - Így ezt kiszedtem belőle. Próbaként egy razr bootanimációt raktam be, annál viszont eddig nem jelentkezett ez a jelenség.
    - Este 8 óra alatt hozta a formáját, így kikapcsolt wifivel, 2G szinkronizációval nem repülő azaz normál auto gsm üzemódban 3 %-ot merült.

    Eladó OnepPlus 10 Pro 8/128Gb: https://shorturl.at/a6hJ1

Új hozzászólás Aktív témák