Új hozzászólás Aktív témák

  • moonman

    titán

    válasz janika1988 #4794 üzenetére

    1. méret, kijelző technológia, design, pár extra funkció (DLNA, kamera-funkciók), gyártói programok és persze akku(-idő).
    2. lényegében egyformák, a Samsung kicsit gyorsabb, mert nem beforrasztott SD kártyákat használnak, hanem NAND flash chipeket.
    3. Mozart sem rossz, de az Omnia konkrétan nagyonjó.
    4. nem. a Sense egy alkalmazásként van csak jelen.
    5. fogalmazzunk úgy, hogy a HD7 nem a legjobban sikerült HTC készülék.
    6. Omnia 7-nek kiváló a kamerája, HD felbontásban mindegyik "szaggat", mert 25 fps-t tud csak a chipset. (annyira azért nem gáz.) a következő generációs hardver már lazán küldi a 30 fps-t.
    7. nem. Zune kell a szinkronizációhoz.
    8. egyes hírek szerint időarányosan gyorsabban bővül, mint anno az Apple Appstore. jelenleg ~30.000 alkalmazás és ~11 millió zeneszám közül válogathatsz.
    9. kontaktokat Hotmail, Gmail, Yahoo! Mail, Facebook, Windows Live, Twitter és Exchange fiókokból tud, leveleket ugyaninnen és egyéb POP/IMAP fiókokból is.
    10. Omnia 7
    11. sms-értesítés van, a testreszabás egyelőre kimerül a csempék színének és a fekete, illetve fehér háttér beállításában, és saját lock-wallpaper megadásában. egyéni csengőhangot Mango-tól tudsz beállítani, tehát 1-2 hónap múlva. a felületet egyébként a tartalom teszi igazán egyedivé, ugyanis a különböző csempéken a kontaktjaid képe, a saját fotóid, legutoljára hallgatott zenei előadód képe, barátok státuszüzenetei, stb. jönnek-mennek folyamatosan.
    12. csak fejlesztői készüléken, amihez a rendszer megnyitása szükséges.

Új hozzászólás Aktív témák