Új hozzászólás Aktív témák

  • Blokkolnam0

    aktív tag

    válasz nagysta #26957 üzenetére

    két módon tudsz fellökni új rendszert recovery menü esetén:

    vagy a zip-es módon, itt 1 db file van,
    vagy Backup állományból, itt egy dátumos formátumú könyvtárat kell a SD kártyád megfelelő helyére bemásolni, a Recovery/Backup alkönyvtárba...

    Több helyről is le tudsz szedni ilyen olyan 2.2-es és 2.3 as rendszereket, ajánlom a fórum keresőjét használni, illetve Joestone blogját. Én egy ideje nem követem itt az eseményeket, nem tudom hogy hol állnak fejlesztésben. Nekem a Január legelejei még régebbi, Quarx féle 2.2.1 4.3-as verzió van fent, ez Backup-ként telepítendő. Angol nyelvű csak, még sok update nincs bennem mint a későbbi verziókban...
    De nekem ez atomstabilnak bizonyult, nincs akku probléma, megy az SD-re telepítés ami kellett nekem. Megy a bluetooth wifi gps.
    Ha valakinek kell, itt a dropbox-omból letöltheti az ez év legelejei quarx féle csupasz 2.2.1-et:
    [link]

    Ki kell csomagolni, majd piszkálás nélkül bemásolni a Recovery/Backup mappába a telóra a könyvtárat. Majd recovery menüből Restore-ból felrakod. Végül nyomj egy hard reset-et, hogy ne legyen instabil a telód. Persze ezek előtt én ajánlok egy Backup készítést a jelenlegi rendszeredről a Recovery menüben.
    Ennyi.

    ps.:
    Annyi még, hogy sajnos az Eduroam az nem megy, szépen ment nekem a 2.1 alatt, de 2.2-vel már nem. Valaki talált már megoldást erre a problémára?

    [ Szerkesztve ]

    Motorola Moto x

Új hozzászólás Aktív témák