Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz morneo.it #22598 üzenetére

    Mi az 1.4 changelogja? (legyszi max orosz-> angol translate)

    tesopapa: valami error van otthon a routerrel, sry de meloban vagyok. :( (mivel nem birja el egyedul a winyot ezert a gép USB-bol kap kiegeszito tapot, es ugy nez ki, gépbekapcsolaskor kicsit megtolja, ami lelövi a routert.... van mar kulon tapom csak nem talalom.... )

    bgergely: fszert kell bepipalni a set on boot-ot amig nem stabil? :W

    Amugy en ma visszaraktam a recoverys 2.1-et, ahogy en hasznalom nem jo még a 2.3. Amit sajnalok egyedül, az a memóriakezelés, sokkal simabban futnak a jatekok mint moddolt 2.1-gyel pedig elmeletileg ugyanazok a dolgok vannak engedelyezve benne is. Beleszaladtam aksi bugba is, szereti megzabalni.... este9-reggel6 viszonylatba 65% ment a levesbe. 1.2-t hasznaltam, ténylegesen a korabbival ellentétben, NEM AJANLOM napi hasznalatra csak elvetemülteknek, vagy akik nem birtak összehozni egy normalis 2.1-et.

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák