Új hozzászólás Aktív témák

  • zoldy

    tag

    Sziasztok!

    Két évig birtokoltam szeretett LG E975 telefonom, majd egy végzetes (kemény 4 cm-en át tartó) zuhanás az aljzatbetonra betörte a kijelzőjét. Semmi pókháló mintázat vagy ilyesmi, csak mintha 3-4 hajszál hullott volna rá, annyiból látszik a törés. Namost amilyen szerencsém van, kb kihullott üvegű telefonokat használnak az emberek, mert az érintő funkció még mindig működik rajtuk, hát az enyémmel ilyenről szó sincs. Semmi érintésre nem reagál. Csere csak kijelzővel, az alkatrész 25k, ha ki is cserélik, 45k. Köszi. 69k-ért vettem egy zsír újat, mert ugye 2 év után kezdődnek a problémák az okostelefonoknál, nem fogok beleölni 45k-t hogy majd 2 hónap múlva szaladgálhassak vele megint szervizbe, mert elkezdődött a gyárilag betervezett amortizáció/"demencia".

    Tehát vagy egy új E 975-öm. (2 éve 145k-ért vettem, most 69k-ért :N ) Amire elsőre felfigyeltem, hogy a kijelzőjén, kikapcsolt állapotban fény felé fordítva más mintázat van mint az előző darabnál. Az elsőn rendezett sorokban, kis pettyek voltak, itt meg furcsa alakzatok, szintén sorokban, de nekem nagyon furcsa. Az előzőnél a pettyeket rendesen keresni kellett, csak bizonyos szögben látszódott, ezek a minták meg most az előzőhöz képest az arcomba "világítanak." Az első dobozán SWS-volt, ezen DEU.

    A kérdésem a következő; A kijelző/érintőpanel mintázatán kívül milyen minőségbeli különbségekre számítsak a két modell között? Nagyjából átfutottam az előzményeket, és írtátok, hogy az SWS svájc. Akkor a DEU német ország lesz?

    A segítségeket előre is köszi! :R
    Üdv.

    Szerk.: Egyébként vicc, hogy a törés után újraindítottam mert ugye nem reagált az érintésre, hátha összeszedi magát de nem tette. Most az van, hogy a pin-kódot nem tudom beírni, kikapcsolni sem tudom mert a gomb csak a menüt hozza elő. Hosszú nyomásra csak újraindul. És még az adataimat sem tudom róla lementeni mert így a pin kódig bejutva még nem áll fel teljesen a rendszer. Ugyhogy ~23 Gb anyagom pihen a telefonon miközben az akkumulátor folyamatosan merül. Ha egyszer sok pénzem lesz, poénból megcsináltatom. Igazi kis időkapszula lesz. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák