- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Linux haladóknak
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
Közben beszéltem MS-sel. Nos. Jelenleg a rendszerkkövetelmények lapon szereplő Vista x64 csak azokra a nyolcasokra vonatkozik, ahol a ms.com-on a download ie8 rc1 beta alatt szerepel külön a Vista x64 mint operációs rendszer. A magyar ie8 nem ilyen. Létezik jelenleg x64 angol, mandarin (ókínai) és német nyelvül. Magyar nyelvül a végleges várható nagyjából a w7-tel egyidőben. Pfffff. Az IE7-et nagyon utálom, sok idegesítő hülyesége van.
Dominate the woods... The Bowhunter.
-
GReddy
tag
Létezik BÁRKI, aki tudja, hogy lehet Vista x64 alatt telepíteni? Azt mondja, hogy "a telepítés nem támogatja a meglevő rendszerarchitektúrát. (32/64bit)" ... elvileg mennie kellene x64 Vista alatt (info by ms), ám nem teszi. És úgy nézem (gugli jó barát...) másnak ugyanez a kínja vele. W7 alatt használom egy jó ideje, jobb a 7-nél. Ezzel a szarral meg nagyon szívok. Megoldás???
Dominate the woods... The Bowhunter.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aki nem tudja letölteni, töltse innen. -> WinXP x86-os verzió. Ha esetleg kell másik akkor szóljatok, feltöltöm ide
Remélem így már működni fog
Amúgy van mit javítani, pl a gmail is kicsit érdekesen néz ki alatta... a leveleket elválasztó "táblázat" vonalai néhol vastagak, néhol vékonyak.. Sztem ha jön a végleges, visszatérek IE-re, mert a számomra idegesítő hibát kijavították, ahogy észrevettem. Addig marad a FF
@moonman: Én hivatkozásokat használok, mert sűrűn látogatok több oldalt, és így könnyebb megnyitni, mint beírogatni, és azt az oldalt állítottam be hivatkozásnak, ami a nem vagy bejelentkezve oldalra hivatkozott. És hiába voltak tárolva a sütik, ugye ahhoz volt a link, és mindig az jött be.[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
moonman
titán
válasz hackeeeee #85 üzenetére
szerintem az az oldaltól függ, ha session cookie-ban tárolja, akkor kilépéskor elvésznek a hitelesítő adatok. a jelszó megjegyzése nem azt jelenti, hogy bejelentkezve tart, hanem hogy legközelebb elég a név mezőben duplakattal előhívni a nevet és kitölti hozzá a jelszót, így csak egy entert kell nyomnod rá.
-
addikt
válasz fordfairlane #22 üzenetére
nekem meg nem
-
moonman
titán
válasz hackeeeee #70 üzenetére
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main kulcs alatt állítsd az "IE8RunOncePerInstallCompleted" értékét 0-ra és indítsd el a böngészőt.
amúgy: "Domain Highlighting cannot be turned off by users or websites. It works in concert with other information provided in the Address bar, like Safety Filter warnings or HTTPS certificate information."
én sem értem, miért zavaró, rámutatsz és máris nincs kiemelve, ilyen esetekben pedig külön jól jöhet.
-
nesa
veterán
Most komolyan van olyan a ki kepes letolteni 1 ie-t
-
-
Jadro
veterán
Egyrészt nem ie8 van minden gépen és pl céges környezetben csak a portable verziót tudom így használni. Másrészt szeretem ha be van lőve teljesen. Firefoxnál pl úgy néz ki most hogy jelszavak, pluginek, bookmark, gyorslinkek, tehát minden beállításom megvan. Otthon újratelepítésnél csak felmásolom és annyi. Ugyanezt vihetem céghez is vagy bárhová. Így van vele a legkevesebb macera és mindenhol kéznél van. Áldás ez a portable dolog én mondom.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Zolás
addikt
Kössz mester valóben ez és az összes Acrobat útban volt
Viszont retek lassú és rögtön kidobott egy 286mb os NET keretrendszer frissítést szóval egy icipicit nem vagyok jelenleg megelégedve. Pedig előtte direkt nyomtam a frissítéseket mert valahol írta hogy az is mind fent legyen hozzá. Most töltögetünk töltögetünk(tiszta Vodkafón fíling)Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
hackeeeee
Jómunkásember
A varázslót el lehet indítani valahogy mégegyszer? Ami az elején elindul. Mert hiába telepítettem újra, akkor sem jön be mégegyszer...
Ezt tudja valaki?
Véleményem szubjektív...
-
Jadro
veterán
Na majd ha ebből is jön a portable verzió megnézem közelebbről.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
moonman
titán
válasz WonderCSabo #64 üzenetére
nincs ezzel az ablakkal semmi gond, csak nem classic skinnel, átméretezve kell nézni.
a tartalma már annál érdekesebb -
moonman
titán
nekem azt tetszik, hogy végre rájöttek, hogy ha aboutabs-ról nyitok egy history elemet vagy állítom vissza a korábbi session-t, akkor magát az about fület eltűnteti. régen ottmaradt és zárhattam be kézzel. szerintem is egész jó ez a lap, minden hasznosság rajta van, ami hirtelen kellhet.
-
moonman
titán
válasz WonderCSabo #55 üzenetére
szerintem tökugyanolyan a telepítő, mint eddig, csak most nem sárgás-kékes a háttér, hanem kékes-felhős.
nemtom, nekem nem tűnt még fel soha, hogy lassú lenne, nyilván nem járok olyan oldalakon, ahol túlzásba vitték a javascriptelést.
nekem most egyébként azt mondta, hogy Total: 7424.0ms +/- 8.6%
ezt úgy, hogy közben töltöttem fel SkyDrive-ra egy 20 MB-os fájlt és kavirnyásztam itcafé-n is.[ Szerkesztve ]
-
djbahool
senior tag
Akinek nem települ fel az IE8, az először Uninstall Adobe Reader 9, majd Restart, és utána fel fog menni.
-
WonderCSabo
félisten
Jó nem a pixeles a lényeg, hanem a rondaság. A MS általában szép telepítőt ad ki, ezért csodálkoztam (Office 2007, IE7). A JS motor meg technológiai lemaradásban van, és nem csak pár milliszekundummal, SunSpider teszten 6mp-el volt lassabb...
-
Polesz
addikt
Egy gyors kérdés hozzád, te talán tudod a választ.
Az IE7-nél az új fül nyitás után volt egy checkbox, hogy nem akarom látni többet amit kiírkált. Az IE8-nál ilyet nem láttam. Van mód hogy teljesen tiszta lappal induljon az új fülecske?
Bocs ha triviális.
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
Jofi81
őstag
A favikonokat másnál sem jeleníti meg a lenyitott beviteli mezőben?
-
cizoe
őstag
És tényleg. Tegnap a neowines hírben olvastam először, kicsit félre is értettem.
-
moonman
titán
nem, még nem adták ki. teljesen más vonalon fejlesztik. link
"The Windows 7 Beta includes a beta of Internet Explorer 8. I say “a beta” because IE8 in Windows 7 Beta is a pre-release candidate build of IE: it’s IE8 Beta 2 plus end user features that are only available on Windows 7 plus many fixes based on feedback we’ve gotten from IE8 Beta 2 usage."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Black Myth: Wukong
- Külpolitika
- Robogó, kismotor
- általános iskolai rendszergazda
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- További aktív témák...