Új hozzászólás Aktív témák

  • oalex

    senior tag

    válasz SanyiSay #2319 üzenetére

    Ő androidot kér, bár azt sem tudja, hogy eszik e vagy isszák. ' hónap van, hogy a párom kiképezze. A nokia symbian és Windows egyáltalán nem hasonlít, úgy hogy mindegy hogy elötte Nokia volt/van. Vagy a Windowst vagy az Androidot meg kell tanulnia. Persze csak működési szinten. Sosem volt nálam Windows Nokia, de valami azt súgja, hogy alap felhasználásra talán egyszerűbb lehet. Azt sem tudom, hogy mennyi lehet személyre szabni. Az lenne a jó, ha úgy le tudnám csupaszítani a tiles, hogy ott csak 5 dolog maradjon fen. Tárcsázó, SMS üzenetek, email kliens, Facebook, és valami internet böngésző, ha híreket akar olvasni.
    Ezt ügye Androidon simán megoldom, de csak annyi kell, hogy egyszer véletlenül nyomás helyet elhúzzon egy icont a kukába és akkor már soha többé nem keríti elő, mert az már magas lenne.
    Windows talán jobban le van szögezve és ha nem mászik bele tudatosan a beállítások menübe, akkor nem nagyon tudja elcseszni véletlenül.

    Az sem mellékes amit írtál, hogy vizesen nem működik a képernyő. Ezt el is felejtettem. Így mégsem olyan nagy szám a vízállóság.

    !!!Légy jó mindhalálig!!!

Új hozzászólás Aktív témák