Új hozzászólás Aktív témák

  • DraXoN

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz DraXoN #4804 üzenetére

    Közben megnéztem pár videót erről, a telefonról.

    Nem vészes a keret nélküli csere, így, akár azt is vállalhatom.

    Amit azonban biztos nem fogok vállalni az a csak "üveg" cseréje LCD nélkül.
    Mondjuk eredetileg is arra a csere módra gondoltam, mikor mondtam, hogy keret nélkül nem vállalom (javítottam már pár telefont, bár igaz, főképp ismerősök és rokonokét).

    Persze. Érdemes lehet kerettel cserélni inkább mert az a "tutibb" megoldás. Mert akkor a gyári ragasztó jobban foghat mint az utólagos fajta. Főleg érdemes kerettel cserélni ha a telefon párszor mondjuk már leesett és a keret kicsit megnyomódott.
    Nekem pl. van ilyen zúzódás rajta, mivel túl nagy ez a telefon, jó párszor kiesett már a zsebemből.. bár ez a készülék az asztalról is szeret leugrálni ... úgy havi 1x biztos leesik.. ez előtt sose ejtettem le telefonomat ilyen sokszor.. szabadulni is akarom már majd tőle, de én már bevárom az "új" csúcsszériákat, akkor körbenézek alaposan, és veszek valami (reményeim szerint) kisebb és jobb telefont mint ez.

    @Dominó85:
    Ha számítógélen lépsz be a fiókodba és ott nézed meg az előzményeket, akkor nincs közte a linkes változat a korábbi megrendelések között?

    [ Szerkesztve ]

    The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Új hozzászólás Aktív témák