Új hozzászólás Aktív témák

  • lukacsjeno

    tag

    válasz yanpec #4003 üzenetére

    Azért azt ne felejtsük el, hogy ez egy cirka 30.000 Ft-os készülék, és ha úgy nézzük ár/érték alapján bátran mondható, hogy ezen belül best by tepsi. :))
    A másik dolog, hogy alapvetően ez 1 telefon, és nem konzol, ergo kommunikációs eszköz, és arra kiválóan megfelel. Én nem tudom elképzelni amit mondasz, hogy úgy felmelegszik, hogy hullámos lesz a kijelző, meg feljön a TG róla? Mire és mennyit van nyüstölve ez a készülék? Persze, ha több órát játszik valaki egy komolyabb gépigényű játékkal, akkor elképzelhető, hogy felforrósodik, de ahogy írtam, véleményem szerint ez egy telefon, nem játékkonzol. :))
    Akinek ilyen célra kell, akkor ne ebből a kategóriából válasszon, vagy ennyi pénzért mit várnak néhányan?
    Ezek a dolgok mindig is furdalták az oldalamat, hogy sokan mit gondolnak? De komolyan? Elmondaná valaki?
    Én mondjuk max. szókeresőzni szoktam munkába menet a vonaton, de nyilván nem én vagyok a viszonyítási alap, ugyanakkor olyan is volt, hogy 3-4 órán át FULLHD videó ment a készülékemen, és semmilyen rendellenességet nem tapasztaltam. Nem is vágyom ennyinél többre. Ha több kéne, akkor néznék valami S7-et, vagy valami hasonlót abban a kategóriában. Ennyi pénzért senki ne várjon gamer mobilt :))

Új hozzászólás Aktív témák