Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz tariattila #32 üzenetére
tele vannak olyan aromákkal (mesterséges, végletekig kikisérletezett ízfokozókkal) amikért a konkurencia ölni tudna!
Elvileg ha a termek adalekot tartalmaz, azt fel kellene tuntetni a dobozon, nem? Vagy ezt meg a feldolgozas folyaman adjak hozza, nem a porkolt/orolt kavehoz, igy megkerulve a rendszert?
Ez esetben mas orlemenyekbe is tehetnenek ilyet...Na nem vedeni akarom, mert pl. az otthoni jo eros kotyogos nekem nagyon izlik.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz tariattila #34 üzenetére
Felkeltette az erdeklodesemet a tema. Kerhetnek egy linket errol a cikkrol?
Gondolkodom hogy lehetne kiszurni, osszehasonlitani az orlemenyt es adalekait....
szerk:
Dehogy okokskodtad. Azert nem irok a kaves topikba, mert ugy lattam, hogy a Nespressommal egyesek kepesek lennenek kovezni[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz tariattila #22 üzenetére
+1
Nálunk egy Delonghi magnifica van, használtan talán 35-40 volt felújított mechanikával. Napi 20-25 kávét főzünk vele, rendes pörkölt szemes kávé van benne, gombnyomásra ez is megcsinál mindent, cserébe tudom mi van benne, frissen őröl, nem gyárt műanyag szemetet mint a kapszulás. Félévente citromsavas vízkőmentesítés, évente egy óra alatt szétszedi az ember és szépen beolajozza a mechanikát (ez pusztulhat el benne) kipucolja, évek óta megbízhatóan megy pedig eleve használtan vettük. És biztos, hogy olcsóbbra jön ki egyetlen kávé még úgy is, hogy biztosan jobb minőségű kávét veszünk bele, mint a kapszulás. Szép habos, réteges az eredmény, ízre és esztétikailag is kiváló.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]