Új hozzászólás Aktív témák

  • spiritex

    veterán

    Segítséget szeretnék kérni Tőletek, mert nincs semmi tapasztalatom a frissítéssel kapcsolatban, ugyanis én még nem frissítettem a P8 lite-omat.

    Az egyik barátomnak van egy Honor 8 lite készüléke, de nincs ilyen topic, és az a teló a nevéből kiindulva (és mivel azt is a Huawei gyártja) talán hasonló a miénkhez, ezért fordulok hozzátok.

    A probléma a következő: "7-es Android van a telón, eredetileg B160-as firmware-rel, ami update-elődött B183-ra, és innentől nem megy a play store, youtube, gmail stb. Amit próbáltam: visszatérni gyári beállításokra, nem segített, törlődött minden, de a magasabb verziószám maradt, google cuccok nélkül. Ezután megpróbáltam a google installert, fel is rakta a play services-t meg a többi google kelléket, de semmi, a playstore indítása után azt írja ki, hogy "telepítse a fő GMS csomagokat. Ami érdekes még, hogy a rendszer saját áruházában, a Hiapps-ban pl. a Chrome nem telepíthető, ki van szürkítve, és innen telepítve a playstore-t is ugyanaz az eredmény, hiányolja a GMS-t (Google Mobile Services)"

    Mit tudnátok mondani, hogyan térjen vissza a gyári B160-as firmware-re, vagy ha az nem lehetséges, mit tudna csinálni, hogy elinduljon a Play Áruház?

    Előre is nagyon köszi!

    [ Szerkesztve ]

    Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

Új hozzászólás Aktív témák