Új hozzászólás Aktív témák

  • vimes

    senior tag

    (#4740) St3ven: Ja, mielőtt felraktam a custom recovery-t, meg a superusert, csináltam egy factory rsetet, hogy amíg nem találok valami normális ROM-ot, ne kelljen a korábban leírt finomságokat elviselnem (YouTube random videomegállítása, stb.). Miután felkerült a CWM meg a superuser bekapcsoltam wifit böngészéshez, ekkor még be se léptem a Play Store-ba, de egyszer csak azt vettem észre, hogy ott fogadott a menüben a "Google Beállítások" ikon, tehát felrakta a a Play Szolgáltatásokat.

    (#4741) KTU: Így jártam, mikor legutóbb eltávolítottam egyes alaklmazások frissítéseit, hogy legyen elég szabad helyem (már nem emlékszem miért kellett). Szó-szó, kicsit túlbuzgó volt a kicsike :D

    Más egyéb: észrevettem vmi furcsaságot. Ma, úgy akartam tölteni a telót hogy felraktam a töltőre, majd kikapcsoltam, mondom úgyse akarom most használni. Kikpacsolás után elméletileg egy töltődő elem képet kellene látnom, felette pedig akku töltöttségi szintjét. Ehelyett a CWM recoveryt hozza be. "power off" menüponttal kikpapcsol, aztán Huawei Ascend lolgó, utána ismét CWM recovery. Újraindítás megy gond nélkül. Amúgy semmi gond, csak akkor tréfál így meg, ha az USB rá van kötve amikor ki akarom kapcsolni (töltőnél és gépnél is). Ez egyedi eset vajon?

    Itt olvastam, hogy a CM 7.2-ben nem gáz van a PIN-kód kezeléssel, az FM rádióval, illetve a kamerával. Ezt meg tudja valaki erősítení, vagy cáfolni (esetleg kijavították azóta?)?

    Ezt az oldalt még egy másik kolléga posztolta ki ki a fórumba korábban. Az utolsó, ez a "ICS Rom + Tema by Huawei advance" elég tetszetősnek tűnik, főleg a képeknél a szbad RAM menníisége, de a lenti hozzászólásokban is azt írta valaki, hogy 99-105 MB a szabad RAM, WLAN, Bluetooth is megy. Ezt a ROM-ot ismeri valaki? valami Jandroid készítette de ebben nem vagyok biztos. Mondjuk a középső "Megamod V2" se lehet rossz itt is jóknak tűnnek a számok. (főleg a hamis Android-verzió :P) :)

    [ Szerkesztve ]

    "Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!

Új hozzászólás Aktív témák