Új hozzászólás Aktív témák

  • duo

    őstag

    válasz Peaceliker #3966 üzenetére

    rootold, telepíts cwm-et.(abe's words blogja ics rom rootolása szekció. cwm telepítése szekció.

    infusiont felmásolod az sdkártyára.
    ezt írja tillaz a modaco-n:
    BOOT INTO CLOCKWORKMOD RECOVERY
    SELECT WIPE DATA / FACTORY RESTET
    ​SELECT WIPE CACHE PARTITION
    SELECT MOUNTS AND STORAGE
    SELECT FORMATE / SYSTEM
    GO BACK TO THE MAIN MENU
    SELECT INSTALL .ZIP FROM SDCARD
    FIND AND SELECT THE ROM
    WAIT FOR THE ROM TO INSTALL
    BACK TO MAIN MENU AND REBOOT

    és ennyi. beállítások nem látható az alkalmazás fiókban, csak a menü gomb megnyomására jön elő. én az infusion settingsben beállítottam amit akartam, belőttem mindent hálózat stb. aztán titanium backup és meszelés. 59 appot hagytam meg és még 3 le van fagyasztva. aztán töröltem a titanium backupot is. (nyilván nem ész nélkül tettem mindezt, pár napig csak fagyasztva volt sokminden.) de kicsréltem a billentyűzetet big buttons standardra, launcher a lighning launcher zene folder player film mobo player filekezelő oi file manager, van fent opera mini, fb reader, quickpic, android system cleaner, iromtoolbox. így most 64 app van. (egy szolgáltatói romban kb.120.) induláskor futó szolgáltatások 221mb szabad ram. kilövöm kézzel a marketet, és 230+ van. (nálam lemegy 150-160-ra aztán visszaáll. 200 fölé.
    szóval én a saját szám íze szerint heréltem ki. először csak óvatosan és ments is mindent, aztán ha működnek a dolgok akkor törölgess. meg keress a neten 'apps to safe remove android' fórumtopikokat. azt nyilván mondanom sem kell hogy csak saját felelősségre.lábujjhegyen.

    megjegyzés. nem én vagyok az első aki rájön, hogy amúgy a middle package módszerrel nem tud visszaállni gyári romra. tehát tanulmányozd át az IMEI módszert és mindenképp mentsd le az imei számodat is. biztos ami biztos alapon. nem olyan ördöngősség de oda kell figyelni. olyat én még nem csináltam de ha kellene akkor megvan két helyen a mentés. kevésbé jövök zavarba mintha nem lenne olyanom.

    [ Szerkesztve ]

    Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

Új hozzászólás Aktív témák