- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztibor
senior tag
Ha jól láttam a Chigon-on is van, Presell és 17-19.-ére ígérik az érkezést. Ja és DHL-el vám és áfa nélkül 190$-ra jön ki a 16gb-s verzió.
A 32 GB-tl még nem nagyon láttam, bár igazából nekem a plusz pénzt nem is érné meg hogy kicsit gyorsabb legyen a proci, és nagyobb legyen a Rom, ha valóban van SD kártya bővítési lehetőség, de eddig úgy néz ki van.
Kíváncsian várom az első személyes tapasztalatot is itt a fórumon.
-
-
ztibor
senior tag
Ok, akkor leírom a személyes véleményemet erről a témáról.
Több százas, ha nem ezres tételben rendelhettek onnan hazánkból, ebből összesen 2 embernek volt panasza a gariztatásra, valamiért lett magyar képviseletük, szervizzel stb, tehát valószínű volt igény rá, mert feleslegesen a kínai se fog ilyenre költeni és foglalkozni vele, ebből szimplán azt vonom le hogy a többieknek akiknek gondjuk volt megoldódott, mert nem adtak hangot a panaszuknak.És részemről tényleg ennyi, mert ez szimplán puszta logika.
-
madrac
senior tag
Sok helyen homályosak, ill. kifestő könyv hatásúak a színek is a fotókon, pedig a fényviszonyok ideálisak, könnyűek voltak a kamerának. Azért ennél nem egy telónak jobbak a fotós képességei főleg ilyen tökéletes fényviszonyok között, de ezen még csiszolhatnak szoftveresen. Legalább az égbolt nem égett be a fotókon...
(#451) adams55: 30-40p játékkal nem olyan rossz a 4 óra kijelzőidő szerintem. A többi tevékenység nem hiszem hogy különösen terhelte volna a procit. Terheletlenül 5-6 óra kijelzőidőt saccolok.
[ Szerkesztve ]
-
adams55
tag
Miui 7 csak rendszer sebességben, és az optimalizációban ( ergo üzemidő növekedés ) + 1-2 fjűcsör lesz , mint a videó lejátszása bejövő hívásnál, lockscreen zenelejátszó, stb. Reméljük igaz lesz az a 30%, nem mintha nem lennék elégedett, reggel óta 46%-on állok.
ollie Azt azért tegyük hozzá, hogy nem mindegy milyen felhasználás mellett tetted bele a 7-8 órát, mert én egy kicsit humbuknak érzem. Ha nem kell hálózatot keresni, nem megy mobilnet csak wifi, kis fényerő, úgy esetleg a 7 órát reálisnak mondanám. Nem megkérdőjelezni akarom a szavad, csak 7 órát a tepsi telepek tudnak, 9-10mm vastagsággal, ugye az akksi bajnokok, 4-5ezres akksival.
[ Szerkesztve ]
Logitech Z5500-Z623 / Acer Aspire Nitro / Xiaomi Redmi Note 2/4/Mi4/Poco x3 NFC
-
Milestone2
nagyúr
"Szeretem" az ilyet. A hirdetés 2.2-es procit ír. Az a Prime. De csak 16GB-osat lehet választani, az meg nem a Prime és nem 2.2-es a CPU-ja... Már a hirdetés is megbízható... Ettől persze lehet megkapja aki ott rendel.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
eladogeppc
veterán
Hát ezaz. LG G2. Az tökéletes.... Lenne, ha 5.5"-os vagy 5.7" ??
Megvárom azért milyen lesz, mert sajnos a G4-et istenítik, de higyjétek el, hogy automata módban az is egy rakat. A legutolsó jó kamerával rendelkező telefonom az S5-volt.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem simán kifogyott a nagyraktár..
Azért itt 2 hét alatt elkapkodhatták ám a készleteket, nagy hype-ot toltak mögé, és tényleg komolyat léptek előre.
Valószínűleg a szorgos kezek már gyártják a következő adagot, de ez idő , mire kész lesz / és nem kell kapkodni, nincs szükség sárga kijelzőkre.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
Ott van aliexpress, csomó helyen még elérhető :) de mondom, szerintem véges a készlet.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
szaszapi
őstag
Ja méretben van különbség persze,de szerintem nincs akkora előnye az MI4C-nek a a Redmi Note 2-höz képest.Az antutu tudom nem minden,de közel azonos pontot értek el.A Helio X10 ugye magasabb órajelen megy,míg a Snapdragon 808 alacsonyabb órajelen kb egyformák...Árban viszont a Redmi Note 2 a nyerő.Mindegyiknek van egy kis előnye egymáshoz képest,de szerintem ez elenyésző.
-
tokyo2
tag
Végre egy tisztességes teszt... Summa summárum, kijelenthető, hogy egy ár/érték győztes telefon.
Vannak jobbak, de sokkal drágábban. És még sokat fog fejlődni a firm frissitések által.
Érdekes, hogy én a hangjával nem vagyok kibékülve(jó fülessel v. hifi erősítéssel/, mert az mx3 fényévekkel jobban szól minőségi meghajtással.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest