Új hozzászólás Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    válasz bzoley #8833 üzenetére

    Annyiban kell plusz szoftver, hogy az OS-nek kezelnie kell a dolgot - tehát van szoftver meg nem is, az Android tartalmazza, csak te nem látod. Lényegében "driver" kell. :)

    A programozáshoz kell külön szoftver, mert alapból az Androidban ilyen nincs - ezek Play-ről tölthetőek le.

    Az elképzelésed jó, annyit finomítanék, hogy nem kell, hogy folyamatos kapcsolatban legyenek, tehát nem kell ott tartanod éjszaka a tabletet a matricán ahhoz, hogy ő most tudja, éjszaka van - elég hozzáérinteni. Viszont amíg nem kap más parancsot, addig azt hiszi, éjjel van, így vagy manuálisan kapcsolod vissza a dolgokat, vagy használsz még egy NFC Tag-et, amibe meg az éjjeli TAG fordított parancsait kódolod (éjjeli: wifi kikapcs, másik: wifi bekapcs, és így tovább).

    Kérdezted, hogy a belepötyögés hogy működik. Baromi egyszerű, ehhez is külső programot töltesz le (van egy pár), amiben megadhatod, első körben, hogy te most mit viszel be. Szöveget, névjegykártyát, URL-t, vagy komplexebb parancsot. Utóbbinál létrehozol egy újat, elnevezed éjszakai módnak, vagy aminek akarod, aztán felviszed a parancsokat (a program listájából kiválasztod). Mi kapcsoljon ki/be, milyen program induljon esetleg (mittomén, óra), és ennyi, indulhat a művelet, végbemegy 5 másodperc alatt.

    De így elég nehéz, hogy nincs előtted a dolog. Adj egy címet és nevet priviben, küldök neked egyet azok közül, amiket én árulok (most épp csak kártyás van, kulcstartó kifogyott). Komolyan. Úgysem nyugszom, amíg meg nem érted a dolgot 100%-osan. :DDD

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák