Új hozzászólás Aktív témák

  • bzoley

    veterán

    Köszi mindenki!
    Szóval kb. egy alkalmazásban megadom, hogy ha találkozik pl. x tag-gel, akkor y feladat(okat) hajtson végre. Matrica ok, éjjeli szekrény, autó, etc. Ezek alapján úgy tűnik, nem is kell programozhatónak lenniük. De ha azok, akkor az miért jobb? A kulcstartónak még nem látom értelmét, az N7-nek kell más környezetben másként működnie, mi értelme, egymás mellett hurcolni a kettőt? Vagy az csak független eszközként kell használni, pl. fizetés, és nincs képben az N7?
    Olvasgatok majd a témában, de egyelőre sok hasznát még nem látom. Egy profil managert is fel kell programozni utána csak egy gombnyomás, és nem kell hozzá plusz eszköz. Némi kényelem talán van benne, de egy-egy cikkben olvasom, hogy sajnálkozik a szerző az NFC hiányán. Ez még nálam az "És akkor mivan?" kategória. Egy sim, vagy sd foglalat hiányán inkább érdemes sajnálkozni, egyelőre nem látom az extrákat a dologban, talán idővel változik, ha tovább művelődőm a témában.

    sto1911:
    Egyelőre leragadtam az Apex Launcher-nél. Egész jól át tudtam pofozni az "asztalt", már csak a "phablet ui" zavar, pazarlás.

    csabám:
    Nem olvastam el, hogy valóban nincsenek-e képben, de hasonló, össze nem illő párosításokat több helyen láttam már, még a SS-ban is, szimpla ajándék is lehet valamihez, lényeg, hogy azt a boltot válasszák.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák