-
IT café
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
valami cerkát a n7-hez hol tudok venni olcsón? és milyet? (valami rajzolóprogramot vettem a múltkor 55 ft-ért, ne csak üljön a tepsin)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Cyrin
addikt
válasz Mr.Csizmás #6053 üzenetére
én most rendeltem egy ilyet:
http://shop.brando.com/DAGI-Touch-Panel-Stylus-P508-_p07337c1363d031.html -
fatty
aktív tag
Sziasztok!
Van ötletetek, hogy tudom frissíteni 4.1.2-ről, 4.2.1-re? OTA auto update-nél frissítéskor behal. Recovery installnál is errort ír ki.
Köszi, atti -
-
válasz Tejes Pite #6057 üzenetére
Köszi. Szerencsére nincs sok cuccom rajta.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Mankó
veterán
A gsm battery monitor progi szerint az android rendszer és a system együtt, több mint 700x ébresztette fel a gépet lockból (ez az alvás lenne?).
Hogy lehetne ezt kiküszöbölni? Kicsit mintha kevesebbet is menne az aksi.
Vagy az a baja, hogy letiltottam az álmodozás funkciót a megjelenítésnél? -
csabám
addikt
-
fatty
aktív tag
válasz sto1911 #6058 üzenetére
zip fájlból, neten talaltam leirast:
Step 1: Move the update package for your device to the root of your internal memory.
Step 2: Reboot the device into recovery.
Step 3: Choose Install ZIP from SD Card, followed by Choose ZIP from SD Card.
Step 4: Point to the update package and flash it.
Step 5: Reboot the device. Once that is done, your Google Nexus 4, Nexus 7 or Nexus 10 should be running Android 4.2.1.Persze elobb a 4.2-vel kezdtem de az sem ment.
Ezt is probáltam, de hiába: http://www.youtube.com/watch?v=PwlXQoAzrBE
ez lett a vége:[ Szerkesztve ]
-
fatty
aktív tag
OTA frissítésnél ezt produkálta:
-
csabám
addikt
válasz leslieke #6067 üzenetére
Gondolom a sima és a touchost lehet választani. Amelyiket akarod
fatty: Cwm - ben ki lehet kapcsolni az md5 checket és akkor elméletileg jó lesz. Igazából hiányzik az update ziphez az md5 file amivel le tudná ellenőrizni a megfelelőségét és ezért nem engedi tovább.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
szaboc
csendes tag
Üdv mindenkinek. Igaz, hogy már ez a kérdés elhangzott részemről, de még érdemi válasz nem érkezett. Úgy gondolom ide írok, mert ez egy fórum és remélem lesz aki jó tanácsokkal ellát.
A Samsung galaxy Tab 2 7.-0 és a nexus 7 között vacillálok. A nexus 7 jobban tetszik minden értelemben, azonban érdekelne, hogy tv-re köthető valamilyen formában, hogy magyar kiosztású billentyűzetet esetleg valahol lehet venni hozzá, olyan állványosat, valamint, hogy a samsung hátoldali kamerája, valamint bővítése esetlegesen ér-e többet a nexusnál. Köszi mindenkinek aki szán rám 1-2 percet. -
szata.68
senior tag
Szerintem egyértelműen N7. (ebben a fórumban nem is fognak mást mondani )
TV-re kábellel nem lehet kötni,de vezeték nélkül meg lehet oldani.
Szerintem egy BT-os billentyűzetet kezel,úgyhogy ha abból találsz magyart,akkor jó lesz.
A hátoldali kamerát szerintem nem használja senki,vagy csak nagyon ritkán. A tárhelyre,ha meg nem elég a 32Gb,akkor OTG-vel bővítheted (billre is igaz).Szóval csak a N7!
-
sto1911
veterán
Meg van serulve az update zip. Szedd le ujra es md5 fajlt is kerits hozza, azzal tudod lecsekkolni, hogy serult-e a fajl.
Amugy meg tegyel fel egy szuz 4.2.1-et, a HIVATALOS forrasbol, nem mindenfele zipeket. Az a biztos.
(#6069) csabám: azert en nem javasolnek md5 nelkul flashelni barmit is, a vegen meg gariztatni kell a kutyut. Azert van az md5, 1 perc ellenorizni.
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz sto1911 #6075 üzenetére
Nem javasoltam neki. Csak elmondtam, hogy miért kapja a képen látható hibát és, hogy hogyan tudja orvosolni
De egyébként teljes mértékben igazad van. Szóval, nem ajánlott md5 nélkül bármit is telepíteni!!!
Mennyi adományt kell a Toolkit fejlesztőjének küldeni, hogy teljes értékű legyen a program?
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
fatty
aktív tag
Felajánlotta a gyári frissítést, letöltötte, de installálni nem tudta.
Szerencsére megoldódott, felraktam egy komplett 4.2.1-es ROM-ot, közben azért be voltam rittyentve.
Ha más is szívna a dologgal, ezek kellenek:
Gyári ROM letöltés
Hasznos videó az updete-ről, én is ez szerint csináltam. -
Krisz0630
senior tag
Tegnap én is beléptem hivatalosan a Nexus 7 tulajdonosok klubjába.
Eddig nagyon tetszik a "kicsike", jók az első benyomások.Elég kalandosan jutottam a tablethez. A MM-ban vettem és amikor hazahoztam a gépet és kibontottam egy irdatlan nagy karc (kb. 4-5 cm-es) volt a kijelzőjén és még egy kis sérülés is volt az oldalsó ezüst kereten. Természetesen visszavittem és kaptam helyette szó nélkül egy másik Nexus 7-est, amit jól átnéztem a helyszínen, kifogástalan volt.
Most veszem le a töltőről és szerintem be is lakom egyből.
[ Szerkesztve ]
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Krisz0630
senior tag
válasz assemble #6086 üzenetére
Maga a doboz nem volt bontatlan egyiknek se. Az információs csaj mutatta, hogy egy termék se bontatlan, mert ki kell bontaniuk minden terméket az áru átvétel során a tartalmi ellenőrzések miatt. De mindkét Nexus-on látszott, hogy a gépen lévő fóliából még nem volt kiszedve a táblagép. Én az első Nexus-nál gyártási hibára gyanakszok.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
sto1911
veterán
Az Asus shop utanveteles? Nem latom hol tudnek kartyat hozzarendelni...
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Ma lettem tulajdonosa egy ilyen kis tab-nak!
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
zord01
senior tag
HELP NEEDED
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség!
Vettem ma egy domino kártyát a nexus-ba,és aktiváltattam rá egy Go net M-et. A SIM-et be is tettem, induláskor a gép kéri is a jelszót, beírom, indul a nexus 7, és a továbbiakban semmi.
Tudna valaki segíteni, hogy mit kéne csinálnom, hogy legyen mobil netem?
Előre is köszi!
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
Nincs valahol egy értelmes root leírás?
Mert ami itt van, az egy vicc.ZX7
Már hogy ne lenne CB0? Az enyém is az!
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest