Aktív témák

  • agent_k

    őstag

    Mai élményeimet hadd osszam meg kicsit:
    - Voltam ma a mindenki által tisztelt és megbecsült vape42-nél a vahot utcában. Na most vagy visszaélnek a nevükkel, vagy nem egy boltból vásárolunk, mert ez a kiszolgálás kritikán aluli volt. Előttem lévő párra 6-8 szál cigi fogyasztással rásóztak egy dupla 650-es ego-t. Na most nekem 1 doboz cigi után 1-1,5ml napi fogyasztással a 950-es akku bírja 2-3 napig, akkor nem igazán értem ezt miért kellett. Valamint 0-ás folyadékot is kaptak. Azt sem tudták mit jelent ez az egész... Visszajön a srác, hogy hoppá ebben nincs nikotin... válasz: "nem tudok segíteni szevasz". Közben a fószer, meg a nő megbeszélték előttem, hogy milyen unszimpatikusnak találták őket, de főleg a csajszit.
    Erre jöttem én: kértem egy 510-ego átalakítót aztán kész. Kérdeztem még bár ne tettem volna, hogy jé milyen érdekes porlasztó. Ez milyen? Válasz: Ilyen. És megmutatja. De hogy mi a neve vagy egyebek semmi. "Szét kell nézni a weboldalon..."

    Átmentem az ecigimesterhez. Jelzem 3x vásároltam eddig ott. Mintha régi ismerős lettem volna, úgy üdvözölt a srác. Vettem egy Innokin 16-ot meg ezt azt, aztán elkezdtünk még beszélgetni kicsit, eszembe jutott ez meg az is meg is vettem. Jó érzéssel távoztam.
    Erről ennyit.
    Nem akarok tanulságot levonni, biztosan én vagyok szenzitív az ilyesmivel kapcsolatban...

    Viszont: Innokin 16. Brutál. 2ohm és 3 volton nagyon jó gőze van. 3,7-4 volton TH-íz minden tökéletes. (feljebb még nem mentem) V3 azt hiszem kicsit most le lesz téve egy időre. 18-as folyadéktól megszédültem úgyhogy ideje lesz, hogy megérkezzen Lacától a hígító :)

Aktív témák