Aktív témák

  • blackiex

    csendes tag

    Tisztelt Fórumozók,
    A dohányzásról pokoli nehéz leszokni és nem csak a dohányipar, hanem a gyógyszeripar és az állam is mindent megtesz azért, hogy ne sikerülhessen. Hiába akar majd minden dohányos leszokni, hiába próbálja meg félévenként 40%-uk, nem sikerül. Önerőből csak 4% a siker valószínűsége, nikotintapasszal vagy rágóval kb 10-15%. Eközben naponta 60-70 ember hal meg Magyarországon a dohányzás következtében és 200 millió forint anyagi kár keletkezik.

    A mi közösségünk ( http://www.vaper.hu/ ) az elektromos cigarettát használja a valódi cigaretta leváltására, illetve csak szeretné használni, ha a gyógyszergyártók által manipulált politika nem tiltaná Magyarországon, azzal az ürüggyel, hogy nikotin van benne. Az e-cigaretta -a szélsőséges propaganda kliséiben foglaltakkal ellentétben- semmilyen mérgező vagy rákkeltő anyagot nem tartalmaz, nem büdös és nincs passzív dohányzás mellette. Az esetek 75%-ban azonnal sikeresen válthat rá bármilyen erős dohányos. A magyar politika tehát tűzzel-vassal írt egy potenciálisan életmentő eszközt, július 1-től egyenesen bűncselekményként üldözi a forgalmazását, sőt, bizonyos esetekben a birtoklását is.

    NEM VAGYOK BŰNÖZŐ, CSAK AZÉRT, MERT SZABADON AKAROK EGY BIZTONSÁGOSABB NIKOTINFOGYASZTÁSI MÓDSZERT VÁLASZTANI !

    Kérlek benneteket, olvassátok el Petíciónkat és küldjétek el barátaitoknak is!

    https://www.change.org/petitions/petíció-az-elektromos-cigarettához-használt-nikotin-tartalmú-utántöltők-hazai-szabályozásáért

    http://chopperfield.uw.hu/vaper.htm

Aktív témák