Aktív témák

  • agent_k

    őstag

    Sziasztok!

    1 doboznyi töltött cigi illetve fekete Dunhill után csatlakoztam a klubhoz.

    eGo 900 mAh + eturbo V2-vel kezdtem + 18-as Donhill füstbajnok folyadékkal. Tapasztalatlan vagyok e téren, de 1,5ml folyadék elég volt 3 napig, az aksit sem kellett tölteni addig. Úgyhogy az aksival kissé túllőttünk az eladóval a célon, jobb lenne a kisebb.
    Majd olvastam a Helix/Redux V3-ról. Na igen ez már sokkal jobb. Vettem 0-ás körtés fahéjas folyadékot és bekevertem felesbe. Szinte nem is látok a "füsttől" és nagyon finom.

    Azt mondjuk észrevettem, hogy jobban fogy a V3-mal az anyag. Illetve ma kellett tisztítanom, mert egyre kevesebb lett a gőz. Alkohol, forró víz és kiégetés megtette a hatását. Nem tudom a VG kokszol ennyire vagy természetes ez a 3-4 töltésenkénti tisztítás.

    Eddig folyadékkal együtt 11k-t költöttem úgyhogy 1 hónapig igyekszek nem bevásárolni semmiből, de lehet elcsábulok. Bár lehet egy 1,8-as kazán még beszerzek. Nem nagy kiadás, de ha az íz és a füst nagyobb vele az csak jó lehet. Valóban így lenne?

    Az eRoll tetszik nagyon. Lehet az én dohányzási szokásaimnak már ez is elég lenne egy idő után. Tényleg meglepődtem, hogy ecigiből kevesebbet fogyasztok, mint a hagyományosból.

    Beszerzés:
    3mas metró vonalán tudtok olyan boltot, ahol árulnak nikotinos illetve ízesített, még ha nullás is, eliquidet?
    Az újbudacenterest ismerem ott most nem nagyon van választék.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák