Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz ati2 #6105 üzenetére

    Biztos olvassák olyanok is a fórumot, akik még csak gondolkoznak az e-cigire való áttérésen, nekik szólnak az alábbiak:

    néhány hete vettem egy innokin iTaste vv v2-t meg 3-féle nikotinmentes lötyit, de miután utóbbiak túl könnyűek voltak sörözés mellé, így - még épp időben - betankoltam 3-as erősségű cuccokból (aki 1 mg-os cigit szívott, annak - szerintem - ez is bőven elég). A lényeg:
    1. Csodás ízeket szipákolok, és a lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen.
    2. Elhagytam 100 valahány féle adalékanyag állandó fogyasztását (melyek közül kb. 30 bizonyítottan rákkeltő).
    3. Még néhány hét (max. 2 hónap), és megtérül az összes beruházásom, miközben a nálam lévő liquidek, patronok és utóbbiak felújításához szükséges cuccok még legalább fél évig kitartanak (bár mogyoróból valszeg kell majd utánrendelnem, mert abból fogy a legtöbb :) ). Magyarán hosszú távon rengeteget spórolok.
    4. Nem kell 20 méterre eltávolodnom a családtól, hogy ne "passzív dohányoztassam" őket.
    5. Csak sörözéskor fogyasztok nikotint, amúgy nikotinmenteset pöfögök (ehhez hozzátartozik az is, hogy amúgy sem voltam egy gyárkémény, régóta odafigyeltem rá, hogy ne cigizzek sokat).
    6. Nem vagyok büdös! :)

    A 3-as ponthoz, kiegészítésképpen: szerintem minden kezdő úgy van vele, hogy az analóghoz leghasonlóbb ízeket keresi, hogy könnyebb legyen az átállás. Az én tapasztalatom az, hogy erre semmi szükség, nagyon örülök, hogy hallgattam mások értékeléseire és kipróbáltam pl. a Laca-féle mogyit, ÓRIÁSI!

    Hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos van még előnye. Ha valahol pontatlanságot írtam volna, akkor a rutinosabbak majd biztosan kijavítanak.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó HP mini PC, Ryzen 5-ös HP laptop, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Aktív témák