Aktív témák

  • Lousha

    csendes tag

    válasz sgab78 #2031 üzenetére

    Ismét elfeledtem, hogy BUD-ról beszélsz, nem T2-ről. (Ha segítséget kérsz, nem árt odaírni, milyen kazánról van szó, mert más sem biztos, hogy visszaolvassa az összes hsz-edet, megkeresve, hogy korábban miről beszéltél.)
    Ott végképp felesleges azzal vacakolni, hogy az üvegszálat tologatod, ugyanis az valóban kitolja magának ideális helyzetbe, nem igazán tudod rosszul elhelyezni. (Bár ahogy írod, a tüskét előbb helyre rakod, aztán teszed bele az üvegszálat?! Mégis hogyan? :) Az nem lehet könnyű feladat... Ne kínozd magad feleslegesen...)

    Ha PG-s lötyivel használod, akkor egyszerűen ki kell égetni alaposan a fűtőszálat, ahogy írtad, addig, amíg teljesen ki nem fehéredik benne az üvegszál, és csillogó nem lesz a fűtőszál. Aztán belefűzöd az 1 mm-es szálat duplán, levágod és csókolom. Esetleg még a kazán aljából kiszedheted a rongyocskát, ha úgy érzed, nehéz szívni. (Blackiex asszem' le is videózta ezt.) Ha meg VG-s a leved, akkor egyrészt vizezni kell, másrészt megkeresni blackiex azon videóját, ami a VG-re optimalizálásról szól.

    Az üvegszál vége kb. az első slukknál megpörkölődik, pontosabban a lötyi rásül kissé, ez nem "hibajelenség", így működik a BUD. Ezért is kell néha pucolni, mert ezek a rásülések egy idő után eltömítik az üvegszálat, illetve közben persze koszolódik a fűtőszál is. De ettől még nem csináltál semmit rosszul. Ennek így kell működnie.

    Néha távolból nehéz megmondani, hogy mit rontasz el, mi nem okés. Kísérletezgetni kell a meglevő leírások, videók alapján, és előbb-utóbb meglesz a megoldás.

    http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf

Aktív témák