Aktív témák

  • csakb

    őstag

    válasz TazLeacher #10123 üzenetére

    Én 18-ról indultam két hónapja, most saját keverésű 9-eseket szívok. A TH-t most a nikotin helyett az 1,3 ohmos Stukáim adják, de keményen. :) Év végére szeretnék lemenni 0-ra.

    A saját keveréseimet most inawerás VPG Plus alaplével készítem. Ez 70% PG, 8% víz, 1% etil-maltol (édesítőszer, nagyon jó, és nem tolakodó), a maradék VG. A dohányos aromáim IW-s Tino D'Milano márkájúak, a gyümisek Maximum Flavourok (eliquidonlineshop). Egyéb adalékot nem használok.
    Az FA-k (igen, ez a Flavourart) is nagyon jók állítólag, sokan használják, és a kezdőknek is gyors sikerélményt adnak.

    Mixeket csak az elfekvőben lévő, "gyári" leveseimből csináltam, de ezt is csak az elején. Az aromákkal óvatosabban kell bánni, de ezt is csinálják sokan, biztos jó hobbi. Nekem nincs hozzá türelmem.

    A keveréshez érdemes beszerezni 10 és 30 ml-es flakonokat, valamint pár kisebb és nagyobb, ml-es beosztású fecskendőt (patikából, vagy a shopokból), és vastag injekciós tűket. Az első próbálkozásokat 5 ml-es mennyiségekben célszerű készíteni, hogy ne menjen kárba túl sok az alapanyagokból.
    A keveréseket érdemes pihentetni, naponta felrázni, frissen általában nem valami jók. A gyümiseknek általában elég pár nap is, a dohányosoknak kell legalább egy hét, de inkább kettő.

    Az aromák keverési arányaihoz jó kiindulás lehet ez a táblázat, de a saját ízlésednek megfelelőt magadnak kell kikísérletezni pár hét alatt: [link]

    Dióhájban ennyit tudok elmondani. :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák