Új hozzászólás Aktív témák

  • dugesz77

    őstag

    válasz w.miki #86072 üzenetére

    Nem volt panasz a hangminőségre pedig nálam eléggé alul van a elhelyezve a szivargyújtó. Direkt rákérdeztem jó-e a hang azt mondta mindenki,hogy jó egy ember mondta,hogy vízhangos kicsit.

    Ezek érkeztek mostanában:
    Goldsun szakács kés. Múltkor feljött a japán kés téma ránéztem brahiból a licites késekre ez 2$ állt beírtam maximumnak 5$-ra. 4,25-ér enyém lett. A durva,hogy ténylegesen Koreából küldték és 6. munkanapra megérkezett ingyen postával. Nem egy drága fajta azt néztem nem is vártam sokat tőle(amazon vélemények is elég vegyesek ) Elég könnyű a kés
    viszont kellemes az éle.
    Villágítós Batman spinner. Keresztlányom liciten nyerte. Kicsit hangos viszont egész jól feldobja a led. Három üzemmódot tud különböző effektekkel. 3 hét alatt ért ide.
    Elektromos juice adagoló. 0,99$-ért nem volt rossz. Üdítőt szépen viszi. négy hét alatt ért ide.
    Xiaomi toll . 3 darab érkezett 1-1 nap eltéréssel. 1,29 $-t mindenképp megér. Az elsőt pár hónapja használom ha nem is napi szinten de megszerettem. Négy hét alatt ért ide.
    Gocomma Roidmi 2S . Ma már megemlítettem. Szépen teszi a dolgát, jó a minősége. Június 11. rendelés volt.
    Xiaomi Mi IV Hybrid füles. Akkor pontokkal sikerült 11,5$-ért elhozni. Pár napig járatni kellett, jót tett neki. Első próbánál rám ijesztett,hogy nagyon visszafogott volt a hangja ez sokat javult. Megjöttek a mélyek és a magas de sajnos a Blitzwolf BW-ES1 még mindig melegebb a hangja azt jobban szeretem. Ment tovább a családban. Ettől még nem rossz,sőt, csak nekem hiányzott belőle a tűz. Május 30. rendelés volt.
    Vietnámi balzsam. Multkor vettem a fehér tigrisesből is de annak nincs olyan erős mentolos,kámforos szaga ennek van. Jobban hasonlít a régi gyerekkoromban is használthoz. Nem rossz. 3 hét alatt érkezett meg.

Új hozzászólás Aktív témák