Új hozzászólás Aktív témák

  • Mad_Wolf

    aktív tag

    néhány cucc, amit az elmúlt 1 évben rendeltem:

    babazár szekrényajtókra - a töpörödött törpördög nagyon szereti kipakolni a konyhaszekrények tartalmát, így valahogy le kellett zárni. Elég jól működött addig a pontig, amíg a gyerkőc rá nem jött hogy kell kinyitni (kb 1,5 éves korában). Azóta csak dísznek lóg az ajtókon :D szerencsére a habszivacsos öntapadó könnyen eltávolítható a szekrényajtókról.

    Ugyanez pepitában - ezt a sarkokra lehet szerelni. Ezt még nem tudja kinyitni a törpe.

    Szintén babazár fiókokhoz - mivel lusta voltam felszerelni, és most már nincs is értelme, ott porosodik a fiókban, amit be akartam vele biztosítani :) Egyébként biztos jó lenne.

    Bluedio T3 bluetooth fejhallgató - az előző két fejhallgatóm - egy márkás, egy kínai - eltörtek a fejpántnál, így egy olyat kerestem, ami jól bírja. Az egyik régi ráadásul zsinóros volt, ami tévézés közben nagyon zavart egy idő után. A hangzása tökéletesen megfelel arra, amire nekem kell - nagy hangerő, a mély dübörög ha kell, de a magasak is jól szólnak. Sorozatokat, filmeket nézek, illetve néha főzés közben egy kis zene. 1 éve használom, teljesen meg vagyok vele elégedve. Anno majdnem 50 dolcsi volt akciósan, most már 36 körül osztogatják. Fém váz (az élő szövet alatt :) ), jól szellőző szivacsok, több órás használat után is kényelmes. Jópár órát bír egy töltéssel, és elég gyorsan fel is lehet tölteni ha lemerült. Angolul beszél szerencsére (van kínai nyelven vartyogó BT-fülesem, idegesítő), és jelzi ha merül (kb 5 percet bír még utána, de mivel folyamatosan beledumál - please charge - így már nem érdemes használni, hanem irány a töltő)

    vezeték nélküli egér - olcsó, jó volt addig a pár hétig, amíg működött - szerintem a vevőegység halt meg.

    Rajztábla a gyereknek - imád photoshopban meg paintban firkálgatni, így vettem neki egy ilyet - szereti. nem túl nagy, kb a5 méretű, talán kicsit kisebb is.

    Fogkrém-kinyomó - tekerős kivitel, egyszerű de nagyszerű, a gyerekek végre nem engem csesztetnek ha nem bírnak nyomni fogkrémet a tubusból.

    Mini helikopter - a tenyered aláteszed akkor felemelkedik, ha nincs alatta semmi akkor ereszkedik. Néha megvadul és elindul világgá. A gyerekek kapták, szeretik. Világít is :)

    Ugreen Bluetooth szett autóba - Előtte kábeleztem, de idegesített az állandó kábeldugdosás-kihúzás. Jó minőségű a cucc, aux-ba csatlakoztatva bluetoothon keresztül hallgatom a zenét telefonról. Kihangosítóként is működik, jó minőségű a hang. Hatótávolság 5-10 méter között, ha kiszállok az autóból akkor bontja a kapcsolatot. Kb. 10 perc inaktivitás után kikapcsol, ha esetleg közben visszaérek az autóhoz akkor automatikusan újracsatlakozik. Egyetlen kényelmi szempontból zavaró dolog van csak vele: a be/kikapcsoláshoz nyomva kell tartani a gombot pár másodpercig. Kb. 5 órát bír akksiról, töltés kb 1 óra. Töltés közben is használható, de olyankor halk sípolás hallatszik amikor nyomom a gázt :)

    Másik autóba is vettem BT cuccot - ez a gagyi verzió, folyamatos tápellátást igényel, auxba csatlakozik. Kihangosítóként nem funkcionál, a zenét viszonylag jó minőségben viszi át. Olcsó volt, de cserébe nem is túl jó. Ajánlani csak annak tudom, aki unja a kábelezést és nem akar sokat költeni rá.

    USB-s bluetooth-vevő pc-hez - olcsó, jó, működik. Win 10 alatt driver se kellett hozzá, ha jól emlékszem.

    folyt köv...

Új hozzászólás Aktív témák