Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    A szeptember 14-én rendelt 220 Ft-os konyhai szilikon alátét még sehol sincs, holott másik 3 ugyanezen a napon rendelt cucc már megjött a múlt héten.

    Megérkezett viszont:
    - szeptember 20-án rendelt 4 GB-os pen.drive a családba: korábban már rendeltem magamnak ugyanilyen márkájú 8 gigásat is ugyanilyen műanyag csomagolásban és hibátlan.
    - október 1-én rendelt ice cream mintás hátlap egy Galaxy Ace 3 részére: az anyaga kemény műanyag és gusztusos csomagolásban érkezett.
    - szeptember 25-én rendelt 1000 Ft-os óra: egyrészt elem nincs benne mivel a hátlapot nem sikerült lepattintanom, másrészt a szíjnál kell majd még egy lyuk a szűkebb összehúzhatóság végett.

    Úton van:
    - a topicban korábban linkelt usb-be dugható micro sd olvasó
    - M2 EZcast wifis média player: haverral söröztünk és rájöttünk hogy mindkettőnknek kell egy ilyen. Ha a próba után nem válik be, akkor mindketten 2500-at bukunk. Ha csak az egyikünknek válik be, akkor az fizeti ki a teljes összeget. Ha viszont mindkettőnknek beválik akkor azonnal rendeljük a másodikat is.
    - EP500-as aksi egy ősrégi Xperia X8-ba: végül is a német embertől rendeltem meg.
    - A híres topicbeli borotva: a dx.com-on 1 hónapig ültek a megrendelésen, így visszamondtam és megrendeltem innen.
    -a borotvához való pengék viszont már a dx.com-ról jönnek,mivel a borotva után újra megrendeltem ott (ma jött az email, hogy postázták)

    [ Szerkesztve ]

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák