Új hozzászólás Aktív témák

  • Breki

    veterán

    válasz powerwade #185379 üzenetére

    Ezzel még nincs hosszabb tapasztalatom, de azt olvastam ultrahangos kell.

    Ultrahang segítségével juttatja tartályából az illóolajat a légtérbe, ahonnan akaratlanul is belélegezzük azt. Ezért különösen fontos a tudatosan megválasztott illóolaj használata.

    Most láttam pont a Lidben egy jót akciósan, nagyon jól is néz ki, csak már nekem van otthon 3. :-)

    Nekem még ilyen van:
    Legnépszerűbb aroma diffúzorunk nagy, 300 ml-es űrtartalmával, harmonikus formájával, fa hatású megjelenésével hálószobád, nappalid dísze lehet, de irodádban vagy jóga, illetve masszázs stúdiódban is remekül mutat. Párája és hangulatos LED világítása akár 8 órán keresztül élvezhető, így használata minden évszakban frissítő, tisztító hatású.

    Ultraszonikus párásító technológiájának köszönhetően a vizet és az illóolajat egyenletesen juttatja a levegőbe, ezzel friss, üde hatást biztosít. A párás levegő csökkenti az asztma tüneteit, a kellemes illat pozitívabb közérzetet biztosít, és csökkenthetik a stresszt. A párologtató tartály 4 dl térfogatú, akár 13 óra üzemidőd is lehetővé tesz. Időzítővel ellátott, így 1, 3, vagy 6 óra után automatikusan kikapcsol. Beépített LED világításának köszönhetően hangulatos fényt kölcsönöz a szobának.

    [link]

    Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák