Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Masooo #106811 üzenetére

    Komolyan?? - Az durva...

    (#106808) Kalandor

    Igen, de nem is arra szolgál... :) Emlékidézésnél és emócióknál elveszlik a képarány eltérésből eredő mérhetetlen hiátus, ami azt eredményezné, hogy ne, nem bírom nézni tovább :) Viszont, ha valakinek élménybeszámoló van, akkor hasznos, semmi sem marad le a képről a nagy betekintési szög miatt, egy kis esztétikumból eredő hiányosság ilyenkor mellékes :)

    Kb. olyan ez, mint amikor az asszony, azt mondja, hogy jó lesz ez Onlány is :D (holott megnézhetné Full HD-ban is... ) - itt a férfi se gondolkdik - csak meglegyen minden :) - semmi se vesszen el ;)

    (#106809) Masooo

    Hát na, de főleg igaz ez, ha nőstény is a szemei legelészik és élteti a múltat, a jelent és a jövőt :) Még így évtizedes nagyságrendben is :)

    Bááár - halkan sugom meg - a Sziciliai piacok, a közeg, a tájékok, a jó borok, a tengerpartok az őrület mindig vonzott engem is ;) - ezt mindenhogy archiválni akarom :)

    (#106811) Masooo

    A saját kérdést illetően:

    Én folyamatosan használom majd navigációt, s a kormány bal oldai részén a holt betekintési szögben bal alul szeretem ezt... Asszony menedzseli a zenét - kisebb nagyobb kézre csapásokkal... :) Emiatt egy harmadik telefont nem szívesen vásárolnék/iktatnék be :) Egy ilyen céleszköz kiválónak tűnik a célra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák