Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoltiz

    aktív tag

    válasz eeent #1787 üzenetére

    "Kicsit furcsa, hogy a oneplus fórumon a bejelentések után az adminok gyakorlatilag eltűnnek, illetve, hogy mégis kitolták ezt a frissítést a jelzett hibák ellenére is."

    Ez van :( A Helen nevű admin csaj is ott zsizsgett az elején, még válaszolt is néha, meg örült, hogy midneki örül az OTA hírnek. Aztán mióta ömenek a reklamációk, azóta lapít mint szar a fűben. Biztos megint én vagyok a negatív, de nem az kéne ilyenkor, hogy valaki kiáll és elmondja, hogy "bocs, ez van, elszabtuk, de dolgozunk rajta, adjatok 10 napot és jön az újabb frissítés"?

    És ahogy mondod mégcsak vissza sem vonták az OTA-t. Pedig Helen azzal nyitotta a topicot, hogy először kis számú (~10%) random kiválaszott user kapja meg és csak akkor megy ki tömegesen a többi usernek, ha nincsenek vele gondok:

    "We generally start our OTA rollout with a small percent (~10%, randomly chosen) of our users to ensure that the OTA system is working correctly. The reason we do this is so that in case we find any serious issues, we can contain the problem quickly and find a solution before it impacts a wider audience. "

    Ehhez képest foylamatosan tolják az OTA-t még most is, pedig tele van a topik a hibák miatt picsogó és 2.1.2-re visszatérő emberekkel. Az milyen már, hogy akik eddig főleg az sd kártya miatt vártak a frissítésre, mint a messiásra, most inkább visszatérnek a 2.1.2-re, mert inkább sd kártya ne legyen, mintsem a 2.1.3 touch hibáit el kelljen viselni. :F

Új hozzászólás Aktív témák