Új hozzászólás Aktív témák

  • masoo

    tag

    Sziasztok

    Szeretnék segítséget kérni 2 dologban, azonban elég sok hozzászólás van ahogy látom ezért ha volt erről sszó akkor elnézést és egy link is elég lenne, ahol le van írva az, ami engem érdekelne.

    1.:

    Készült egy otthoni kis helyi hálózat amire minden wifin kapcsolódik fel. Ez általában nyomtatóból / telefonokból / tabletekból / laptopokból / tvkből álló dolgokat jelent, más más arányban, illetőleg egy mobil winchester ami viszont usb-n kapcsolódik közvetlen a routerhez.
    A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom megoldani azt, hogy a hálózat egyes elemei, pl a tv hogy legyen valami kézzel fogható, legyen fenn wifi kapcsolattal a routeren, de ne legyen képes semmi képpen sem a netre kilépni, csak akkor, ha én akarom. Ennek érdekelne a beállítása gyári router esetén és amennyire lehet, némileg magyarázósabban leírva.

    2.:

    Most olvastam, bár eddig is tudtam, hogy torrentezni is lehetne a router és a winchester segítségével. A kérdésem az ami biztosan sok alkalommal elhangzott már itt, hogy hogyan, szintén részletekbe menően lennék erre kiváncsi úgy is, hogy mobil winchesterrel és úgy is, hogy pendriveról, bár gondolom ez sokon nem változtat.

    Köszönöm szépen a segítséget.

    :R

Új hozzászólás Aktív témák