- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
Én konkrét személyes tapasztalatként iphone 6-ot és galaxy S7-et tudok összehasonlítani. S7 gyorsabb és stabilabb, kevesebb buggal. Sőt, komoly bugot az S7-nél nem tapasztalunk. i6-nál a komoly bug az volt hogy nem lehetett felvenni a hívást. Ezen kívül pedig rendszeresen látom/próbálom ki ismerősök csúcs androidos telóit és iphone-jait. Általában semmi különbséget nem érzek.
De természetesen nem vitatom amit te írsz. Minden telefon más, azonos típusból is. Valamint sok mindentől függ még a teljesítmény. Elhiszem hogy az iphone-t stabilabbnak érzed. De én továbbra is azt gondolom, hogy nem rendelkezik előnnyel már az ios ilyen téren.A felhasználóbarátság az teljesen más dolog. Ráadásul abszolút szubjektív, ne keverjük ide.
-
aujjobba
addikt
iOS-en is van most egy aktív sebezhetőség a gyári Mail appban. Meg sem kell nyitnod a megfelelően előkészített e-mailt hogy beszívd.
Na persze itt biztos lehetsz hogy a következő gyors frissítésben javítva lesz, amit meg is kapsz, addig meg használhat alternatív levelezőt aki akar. -
volandy
senior tag
-
törölt tag
Írtak róla support oldalt, szóval szerintem nem elsiklottak felette. Én régóta nem hiszek már nagy cégnek adott feedbackben. A minden készüléket érintő, fél kijelzőt elfoglaló hangerő ikon miatt hány évig kellett sírni? Akkor egy ilyen réteg ügy miatt szerintem reménytelen. Majd azért ios14 telepítés után meglátjuk, hátha. Nem fűzök sok reményt hozzá.
Egyrészt swipe módszerrel megoldható, átlagusernek még ez is felfedeznivaló dolog, másrészt látod felhoztam a problémát: az emberek jó része nem is értette miről van szó, háromszor kellett leírni ez csak szoftveres long press téma és a 3D Touch-hoz nincs köze.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest