Új hozzászólás Aktív témák

  • BrianDK

    tag

    Grande akku teszt: mint tudjátok (páran, akik olvassák a fórumot és tudják értelmezni a leírtakat), éjszaka dolgozom. Kedden délután raktam fel töltőre a telót, kb. 93%-nál le kellett húzzam, mert mennem kellett melóba. Tehát kedd délutántól kezdődően használtam a telefont. Ilyenkor nem folyamatosan, de megy a mobilnet, hiszen frissítek, letöltök dolgokat, sőt még youtube-oztam is rajta vagy egy órát, illetve böngésztem is elég sokat.Ma délután - 43 óra bárminemű feltöltés nélkül, viszont kikapcsolva csak 5 mp-re volt, hol WLAN, hol Mobilnetes kapcsolódás - és 28%-ra ment le az akkuteljesítmény, rengeteg telefonálás mellett mindkét kártyán, felváltva. Akkor tettem töltőre, és persze mire felébredtem, már 100-on volt. Abszolút megelégedéssel tölt el :DD

    Virtuál gombok valóban belógnak, de nálam navi közben - pedig a 3 betűset használom - fektetett módban egyáltalán nem zavarja a felhasználói élményt.
    Film közben szintén nem, a gyerekeknek szoktam filmeket hordani rajta, nagyon élvezik, hogy apa telefonján most már tök nagy képen látják a mesét... :))

    iPhone 7, Redmi Note 9

Új hozzászólás Aktív témák