Kissé túloz a cikk címe... 
MyAudio Q508 a magyar 4magos. A múlt: Galaxy Ace. Xperion v5 by ronin79, 806/320MHz smartassv2... végre használható az Ace 2 év után...:-)
Kissé túloz a cikk címe... 
MyAudio Q508 a magyar 4magos. A múlt: Galaxy Ace. Xperion v5 by ronin79, 806/320MHz smartassv2... végre használható az Ace 2 év után...:-)
Kifejtenéd?
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

Nem semmi. És az sem, hogy alig volt róla szó, míg iOS5-nél agyonhypeolták. Samu cucca seholsincs ezekhez képest, de most a Google megelőzte a Siri-t. Sosem gondoltam volna.
SGS2 (CM9)

2 tizedmásodperccel hamarabb jeleníti meg a google megoldása az eredményt. Hű, micsoda siri konkurencia.
„We can't let this come between us. Here I lie myself down. I surrender.”
Nekem tetszik mind a két megoldás.
Olyan érzésem van, hogy a Siri pontosan azt akarja megkeresni és elénk tárni ami minket érdekel, a Google asszisztense, meg olyan mintha az adott témával kapcsolatban Google.hu-ra beírt legelső keresési találatot adná be.
Ingyenes, Half Life 2 mod: http://release.blackmesasource.com/

Videó érdekes, volt más összehasonlytás, ott sokkal jobban előjött a Google sebességbeli előnye. Ott már több másodpercről volt szó.
Nyilván egyszerűbb magával a nyers szöveggel dolgozni neten, mint a hanggal. Ezért is jó ez az offline hangfelismerés.
SGS2 (CM9)
Eltelt közben 8 hónap, és a Siri majd szeptember magasságában, az iOS6-ban kap komolyabb frissítést, illetve az új iPhone-nal fejletteb hardvert. Az Android OEM-ek is körülbelül akkorra kezdik ontani a JB-es készülékeket, úgyhogy az lesz a teljesen fair összehasonlítás. Illetve nem szabad megfeledkezni a Windows 8-ban (+ RT, Phone) bemutatkozó hangvezérlésről sem. A MS is régi játékos ezen a területen.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Kíváncsi leszek rá. A Google szépen halkan össze tudott dobni egy ilyet, és magasra is tette a lécet. Szerintem most még az Apple is melepődött.
Ez mindenkinek csak jó.
SGS2 (CM9)
Engem valahogy hidegen hagy ez az egész beszédfelismerő cucc, de azokra(Win, Apple) én is kíváncsi vagyok, hogy mit fognak tudni.
Nincs mit kifejteni... nézd meg a videót és ha komolyan gondolod, hogy ez a rögtönzött, villámteszt alapján - pusztán a némi sebességkülönbségre alapozva - eldönthető melyik a jobb, akkor... na mindegy... 

hát, szerintem mindkettő egyformán jó, de nálunk aztán úgyis édesmindegy, amíg nincs magyar beszédfelismerés...
az utolsó szempont lenne nálam ez, telefonvásárlásnál

Ha végignézted láthattad hogy nemcsak hogy hamarabb jeleníti meg a Google cucca az infót, de emészthetőbb formában, sokkal "emberibb" hangot használva. Az iOS-en nagyon robotikus a hang. Továbbá Több esetben is még további beavatkozásra volt szükség Siri-n hogy megkapjuk az eredményt ellentétben a konkurenciával.
Sok embernek nehéz megemészteni ha nem az Apple cucca a jobb. Akkor nem számít, lényegtelen stb...
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom. I march for Macragge, and I know no fear!

"Továbbá Több esetben is még további beavatkozásra volt szükség Siri-n hogy megkapjuk az eredményt ellentétben a konkurenciával." - konkrétan 1 esetben a sirinél, 1 esetben a google keresőnél...
és nekem direkt tetszik a gépies nőcihang. akkor most mi van? 

2 esetben Siri, 1 Google. Nézd meg újra mert csal a szemed 
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom. I march for Macragge, and I know no fear!

hát, legyen. át is állok Androidra akkor mielőbb. 

A siri sem tűnik jobbnak a google megoldásától, de az erős valótlanság, hogy "A Sirit veri a Google új asszisztense"

Itthon mind2 lényegtelen milyen mert nem angolul beszélünk, de amennyiben a veri azt jelenti hogy jobb, annyiban igaz, azaz nem valótlanság. Aki nem látja hogy jobb, az Apple párti.
[ Szerkesztve ]

Én simán használnám bármelyiket itthon, nem értem mért lenne lényegtelen. Itt nem szabad angolul beszélni? Amúgy nem nem írtam, hogy jobb az apple megoldása, csak erős csúsztatásnak érzem a cikk címét.

Az a szépséghibája annak, amit mondasz, hogy a videó szerint azon az iPhone-on az iOS6 béta 2 fut. Ettől még lehet, hogy a végleges OS jobb Sirit kap, de ez már a majdnem végleges verzió szokott lenni.

A nagy többség nem tudja használni itthon, azért írtam. Az valóban igaz, hogy a cikk címe hatásvadász.

Szerintem azt a 2-3 mondatot, amit normálisan megértenek / végrehajtanak bárki képes megtanulni.

ilyenkor szokás egy ilyen cikk után írni
Hiszem ha látom
" For the wolf to survive, its gotta chew off on its leg... " Ssgt. Dunn

De mit kezdene a magyar tulajdonnevekkel? Elég képtelenség őket angolul kiejteni.

béta már végleges, a featurek zárolva vannak. Csak bugfixek lehetnek. Ez a béta jelentése.

Akkor meg pláne. Egyébként arról fogalmam sincs, hogy a siri mennyire az OS része és mennyire önálló. Mármit technikailag. Üzletileg értem.

Lehet, hogy jobb, lehet, hogy gyorsabb, de jó nagy késésben van a Sirihez képest, és ha azt nézem, hogy az ICS-nek is majd egy év (9 hónap) kellett, hogy a jelenlegi kb. 7%-os elterjedtséget elérje (7.1% 2012. július) akkor a JB kb. jövő áprilisban lesz elérhető, vele együtt ez az asszisztens is, ezen kéne valahogy változtatni Google-éknél, vagy a gyártóknak.
OFF: Tényleg, azt tudja valaki, hogy ebbe az 7%-ba beletartoznak a cyanogenmodos rommal rendelkező telefonok is? Ha nem, akkor ez eléggé valótlan számadat!
[ Szerkesztve ]