Új hozzászólás Aktív témák

  • marcarc

    senior tag

    Lassan 3 napja használom a készüléket, gondoltam írok pár sort a tapasztalatokról. Nagyon minőségi a bulid quality, a műanyag nexus 5 nexus 6 után kifejezetten jól esik a prémium anyaghasználat. Nekem a hangerő gomb egy kicsit lotyog, de egyáltalán nem zavaró. Más is tapasztalta? A kijelző szép, nekem napon is kellően jól látszódik minden. A fényerő lehetne egy kicsivel magasabb, de meg tudok bekelni vele.

    Boom Sound - Első HTC-m, nincs előzetes tapasztalatom így csak a nexus 6 al tudom összehasonlítani. Amikor először néztem videót a nexus 6 on, majd leesett az állam. Ez nem történt meg a HTC 10 el, szépen szol, de kihangosítva nekem semmi extra. Viszont! Amit a telefon fülessel produkál, na az mar valami. A kapott füles is jó minőségű, igazan kietettek magukért. En egy Bose QuietComfort 20 al teszteltem úgy igazan és azt kell mondanom nagyon szépen teljesít. Zenei téren, fülessel az eddigi legnagyobb android élmény.

    Kamera - Nem vagyok túl nagy kamera buzi, nekem kellően szép kepéket csinál.

    Szoftver - Nagyon jól áll a HTC nek, hogy Google-el összedolgozva jött ki ez a készülék. Kellően letisztult és iszonyat gyors minden. Az alkalmazások közötti váltás szinte azonnal történik.

    Ujjlenyomat olvasó - Teljesen rendben van, gyors, pontos. Nincs panaszom rá, teszi azt ami a dolga.

    Akksi - Eddig full fényerőn használtam, hogy minél hamarabb megszabaduljak a rózsaszínes elszíneződéstől ami az enyémnél is megvan. Nem zavaró, de amikor a döntögeted akkor lehet látni, főleg ha valami világosabb alkalmazás van előtérben. Elvileg 1-2 hét használat után eltűnik. Ezek mellett is simán csináltam vele 4 órás SOT-t, szóval ha majd be tudom lőni az auto brightnesst akkor szerintem simán tud akar 5 órás SOT-t.

    Ha bárkinek lenne barmi kérdése, szóljatok nyugodtan!

Új hozzászólás Aktív témák