Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz WolfheartGR #3301 üzenetére

    Ping: nyilván jobb, ha alacsonyabb, de túl van misztifikálva. Én azt vettem észre, hogy úgy 60-ig kb. mindegy, kivéve a plazmát, az 15-20 körül (vagy éppen LAN-on) egy másik fegyver. A rail talán még jobb is néha magasabb pinggel, legalábbis nekem nem úgy jött le, hogy igazán számítana vele a hálózati késés, így is, úgyis avg. ~60. ;] :D
    A shotgun-nál is szinte mindegy, anno a régi account-ommal az Aimbot award-ot shotgun-nal és 200-as pinggel lőttem össze - ami egyszerre volt vicces és siralmas. Ebből levontam a következtetést, hogy szinte mindegy.
    Machinegun, chaingun és nailgun már más tészta, azok jobb szeretnek 50 környékén vagy az alatt létezni. A BFG jellegéből adódóan szintén jobb szereti a némileg alacsonyabb tartományokat, de a lövedék sebessége és sebzése miatt nem ANNYIRA zavaró vele a high ping. Persze az fontos, hogy ne legyenek spike-ok meg packet loss, de ez már más tészta.
    A lag 70 környékén és felette kezd ez igazán érezhető lenni, amikor már szemmel láthatóan késik a shaft és a rakéta. Ha 50-55 vs. 15-20 ping esetén veszítesz, nem a hálózati kódban van a hiba.

    "Jim-y nak is: A camp kérdésben sem. N00bság."

    Ne legyé' má' butthurt. <3
    A chat-ben anyázás vagy a közepes player-ek csíttel gyanúsítgatása a noobság.

    "Hl2dm-ben akár zárt helyről is kiszedted a kampert, elég volt hallani, hogy ott van. Mert volt rá eszköz. Rálátás sem kellett rá"

    Erre itt is adott a lehetőség, csak nem egy nekifutásos felugrással kell kezdeni a dobbantó tetején álló szétstack-elt shaft-os fószer likvidálását. :DDD

    mod: Nocsak, csak nem TAKARÍTÁS volt a toyikban? :DD

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák