Új hozzászólás Aktív témák

  • pingwin92

    aktív tag

    válasz meszi85 #2135 üzenetére

    Én egy 8 gigás Redmi Note 10 Próról váltottam 12 gigás F5-re. Bár az F5-ön több app, és tovább marad benn a RAM-ban, de két teljesen más hardverről és szoftver verzióról van szó. A Redmin még MIUI 13 van. Az F5-ön már HyperOS – ami elvileg ebben pont javult, hogy tovább maradnak megnyitva a dolgok, így lehet, hogy csak ennek köszönhető. Ez nagyon OS függő.
    Sőt, elsősorban szerintem inkább app függő. Az F5-ön is van olyan app, hogy kilépek, nyitok egy notepadet, visszalapozok az előzőbe, és újratölti, pedig be van lakatolva, és a battery saver-ben is ki van kapcsolva minden megszorítás; és szabad RAM is van bőven, 3 vagy 4 gigával kiterjesztve.

    Közben a kettővel ezelőtti, 4 gigás Huawei P Smart Z-men is előfordul, hogy valamit két nap múlva úgy visszahoz, ahogy leraktam – bár igaz, közben abban a két napban nem használom. És amikor használom nem tudja azt megcsinálni, mint a N10P.

    Illetve attól is függhet, hogy hogy használod.
    A Note 10 Prón már többször volt, hogy zsinórban 6-7 órát nyomkodtam, és a végén simán előszedte RAM-ból a 6 órával azelőtt háttérbe rakott appot. Aztán ráraktam töltőre, és vagy csak úgy gondolta, hogy na, akkor most már tényleg nem lesz szükségem ezekre, vagy elkezdett valamit csinálni a háttérben, és azért szorult ki néhány app a RAM-ból, de bezárogatott olyan nemrég használt appokat, amik ott maradtak volna, ha tovább nyomkodom.

Új hozzászólás Aktív témák