Új hozzászólás Aktív témák

  • fausto

    addikt

    válasz penge111 #104954 üzenetére

    Hát én végigjátszottam PS3-on, PS4-en és mivel elbarmoltam a mentésemet, most PS5-ön is újrakezdtem és még mindig élvezem. Szerintem nagyon jó sztorit sikerült összehozni a Rockstar-nak, tengernyi lehetőség van, a térkép hatalmas, változatos és nagyon jól van megtöltve élettel. A küldetések meg nagyon jók és változatosak. A karakterek is jól ki vannak dolgozva, bár megértem, hogy Trevort nem mindenki kedveli :)
    Szóval szerintem ~10 évvel a megjelenés után is érdemes megnézni. Negatívumként annyit tudok mondani, hogy akárhogy pofozgatták, mégis csak egy két generációval korábbi játék, a látvány nem feltétlen 2022-es színvonal (de még a RDR2 közelében sincs)
    A másik meg, hogy az általad leírt stílustól/hangulattól azért nagyon eltér. Harsány, komolytalan, leginkább lineáris (minimális választási lehetőségek vannak benne, az sem hat ki sokmindenre) Akciójátékként viszont nagyon jó.
    Szerintem nézz bele az online-ba, hogy a térkép, grafika, gameplay mennyire jön be (az ingyenes), ha az tetszik, érdemes rá beruházni, amíg ennyiért adják

Új hozzászólás Aktív témák