Új hozzászólás Aktív témák

  • pammy

    csendes tag

    Új vagyok még PS fronton, de nekem nagyon fura volt ez a szoftver frissítés.
    Pár hete már jött valami update, azt pár napja találtam meg egyáltalán az értesítések közt, és akkor raktam csak fel, nem reklámozta agyon a gép, hogy ő updatelni akarna. Most viszont ragaszkodott hozzá, amint bekapcsoltam kipróbálni egy frissen érkezett játékot, hogy ha bármit is akarok a hálózaton, akkor frissítsek.
    Mondom jó, csinálja. Letöltődik, települ... jött valami elfogadni való policy akármi... leokézom... megyek tovább, elindítom a játékot, megyek benne 2-3 pályát, szerzek 2 trófeát, elérek az első "boss"-ig... elindul a csata, váltunk pár ütést a Boss-sal majd beugrik egy ablak, hogy nem vagyok belépve a PSN-be, nézek rá nagy szemekkel (WTF??) ... Boss közben persze párszor orrba vág, mert róla megfeledkeztem, leokézom az üzenetet, erre tovább dob valami adatlapra, ahol bekéri a rendkívül fontos privacy adataimat, gondolom hogy láthassa-e majd mindenki, hogy kikaptam vagy csak a közeli barátaim... kitöltöttem az adatlapot, megvártam szépen az utolsó ok gomb utáni 5-10 perces homokórázást, majd folytathattam a csatát, ahol abbahagytam.
    Ez így normális feature, az adatvédelmi kérdőíveket mindig boss fight közben kell kitölteni :D , vagy én csináltam valamit rosszul?

Új hozzászólás Aktív témák