Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    (#38997) agressiv: Nem voltam teljesen pontos. Tehát egyszer megnéztem a határt és 1-2 hétig/hónapig ha játék ment akkor így használtam...Aztán abbahagytam és max gyári órajelen használtam(ha kellett), mert csak néhány FPS-t javult a helyzet és nem akartam szétégetni. (Nem az volt a szűk keresztmetszet...)

    Ettől függetlenül igazad van, idővel elhasználódik...Bár ideje nagy részében alacsony órajeleken fut mert nincs rá szükség, hogy fűtsön.

    Nemrég pasztáztam újra és azóta még tovább megy passzívban mint eddig. (Ha nincs valami buta flash, vagy ilyesmi akkor alap használat mellett abszolút nem kapcsol ventit.)

    (#38998) hcl: Na én meg közben találtam ezt: [link]
    Végül ezzel sikerült megcsinálni. De ettől függetlenül kösz az info-t, sose lehet tudni mikor lesz rá szükségem.
    Ismertem ezt a Hiren's boot cd-t de még kb 10.x -es korában kipróbálás szintjén. Azért jó, hogy lehet belőle USB-s boot-t csinálni...tényleg nagyon hasznos cucc.
    Amúgy jó hülye voltam mert a saját 1.03-ast nem mentettem le. Úgy kellett valami mitac szerverről lehalászni...Nagy szerencse, hogy volt. Próbáltam changelog-ot keresni...Szerinted?! Ahány site-uk van annyi féle bios-t találtam...

    [ Szerkesztve ]

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák