Új hozzászólás Aktív témák

  • Gergő_

    őstag

    válasz Silenzio #19795 üzenetére

    Mielőtt kérdeztem Tőled természetesen megnéztem a neten...a legolcsóbb 6380Ft-os T-Home csomag mit is tartalmaz:(amit az előbb írtál 5680Ft-ért sehol sem találtam ,pedig amit én néztem az is IPTV-s)

    "...mert ugyan egy éve van Digi -elméletben- gyakorlatilag viszont nincs. Hogy miért nincs, ne menjünk bele. "

    Nem egy éve van, ismerősünknek legalább kettő,sőt az 1000Ft-os kábel tévéjük pedig régebbi.Már van rendes irodájuk is,elég rokonszenves az üzletpolitikájuk és a supportjuk is.
    Kiesések nagyon ritkán kb. 3 havonta vannak,a upcvel szemben aki képes havonta kétszer produkálni.Komolyan érdekel gyakorlatilag miért nem léteznek?

    Mi 5 napon belül aktiváljuk a szolgáltatást.
    Digire valóban kellett várni két hetet mert eléggé telítettek voltak.

    A hűségidő meg... Pfff... Aki nem képes egy évre előre gondolkodni, vagy olyan labilis az anyagi helyzete, az ne is kössön semmiféle előfizetést.

    Nem lesz sok ügyfeletek ilyen policyvel.

    Hűségidő=garantált árak.

    A szerződésben is 1 évre garantált, de attól még fel lehet mondani.Évente emelik:a net nem drágul a tv pedig 200Ft-al.

    Csak egy a bökkenő: Pécsett mindössze 7-8 utcában elérhető a szolgáltatás.

    Én őszintén kívánom hogy ki tudjátok szorítani a UPC-t.

    ha a tévéhez nem kell beltéri, az bizony analóg, ami manapság szerintem eléggé ciki, pláne DIGI márkanévvel. Annál is inkább, mert 2010-től törvényileg kötelező a digitális műsorszórás,

    Igazából már létezik digitális műsorszórás,de a lefedettség közel sem tökéletes. Az analóg jel sugárzás leállítására gondolhatsz, én úgy tudom 2012-ig tolta ki EU,nem véletlenül, egyébként nem értem mi mi köze van a levegőben fogható DVB-T-nek a kábeles tévéhez?? A levegőben fogható 9-10 műsor nagy része ingyenes lesz,csak még mindig nem vagyunk felkészülve a megfelelő eszközökkel. Pár éven belül digi is kihúzza a házból a koaxot és az ethernet kábelről jön majd minden :( Mint írtam én kifejezetten örülök, hogy nincs szükség plusz egy távkapcsolóra és fogyasztóra mert az is +5-10 ezer forint15-30W-tal számolva),bár a nagyobb felbontást elviselném)

    "akkor meg finoman szólva kitörölheted a segged a kábel tv-vel."

    Azt hiszem, nem kötünk üzletet :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák