Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazad van, a bsd keresésre tényleg csak 1 találat van... pedig mintha lettek volna régebben egyéb bsd-s témák is... na mindegy.
A hivatalos oldalon van vmware image is, ha azt töltöd le, be tudod bootolni vmware playerrel és akkor nem vágja haza a meglévő rendszeredet...
Másik lehetőség a www.bsd.hu - itt magyarul is vannak leírások... -
dr_ace
aktív tag
'' Kereső itt a fórumon... ''bsd'' - fórumtémákban < click > ''
úgy látszik ezzel a módszerrel kettőnk közül csak én éltem, de ha kirpóbálod akkor látod, hogy mindössze egy találatot dob, ami egy 2004-es topik, 2 (azaz kettő) darab hozzászólással.
a hivatalos oldalt pedig segítség nélkül is megtaláltam.
azért köszönöm, hogy válaszoltál. csak kellemetlen, hogy idejön az ember egy udvarias kéréssel, segítséget remélve, és ennyire lekezelően bánnak vele..
továbbra is várom, ha valaki esetleg saját tapasztalatot tudna megosztani.. -
-
dr_ace
aktív tag
üdv!
azért nyitottam meg ezt a topikot, mert meg szeretnék ismerkedni a PC-BSDvel és nem találtam semmilyen bsd-vel kapcsolatos témát.. pedig ez fontos lenne nekem, mert így nem igazán merek belevágni.. mikor az ubuntu linux-szal ismerkedtem akkoris egyből ide a fórumra jöttem ha nem tudtam valamit.. ezért szeretném megtudni, hogy vannak-e itt bsd-ben jártasak, akik segítő kezet nyújtanánk szükség esetén a magamfajta kezdőknek..? ha esetleg valaki konkrétan PC-BSDt használt már, az legyen szíves mondjon pár szót a tapasztalatairól.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Dolce Gusto
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Last Epoch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest