Új hozzászólás Aktív témák

  • h_143570

    addikt

    válasz Sk8erPeter #8562 üzenetére

    Uzleti rendszereknel a haramdik feltol szarmazo technologiai rendszerek fejlesztesenek a gyakorlata teljesen elter az otthoni felhasznalastol. Amig nincsen vele gondjuk (vagy direkt nagy merteku uzeleti hasznuk) vele addig nem lesz frisitve, foleg ha eredetileg szenne volt hekkelve.
    Pl Europa egyik legnagyobb szaloda foglalo rendszere, ami Olaszorszagban szekel, meg mindig PHP4 *et hasznal azon belul is egy agyon hekkelt valtozatott. Mas PHP verziora ujrairas nelkul nem lehet atterni, naluk.
    Szamos mobil szolgaltato van a piacon akik belso rendszerei mar a nagyon fejlet Java 1.4 el rohangalnak, de a 1.3 sot az 1.1 sem meglepo. A teljes Java 5 migracio egyenlore ott is eleg tavolinak tunik.

    Szoval ha valobban trukozniuk kellett, hogy anno PHP 3 alatt beuzemeljek anno, akkor jo esely van ra, hogy frissithetetlen, elfogadhato eroforras felhasznalas mellet.
    A PHP verziok kozti atjarhatosagat paszolom, de elso tipre nem szamitok sok jora. Figyelembe veve, hogy C/C++ eseten egy sima fordito verzio frissites mivel jar. Meg Java eseten is maceras tud lenni egy verzio frissites.

    Valoszinubb visszont, hogy csak elfeljtettek attirni, vagy kompatbilitasi okokbol nem javitottak ki az elnevezest.

Új hozzászólás Aktív témák