Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz h_143570 #8293 üzenetére

    "kulonben is a Guglinak mar oda attad a teljes levezezest szoval mar nagyjabol mind1, eleg jo kis profilt epitettek fel rolad."
    Őőő, most ezzel mire akartál kilyukadni? Te is hiszel az összeesküvés-elméletekben, hogy lazán olvasgathatják a leveleidet, ha olyanjuk van? :D

    "nem lennek meglepve ha HTTP es a HTTPS mogott eltero erosegu szerver eroforrasok lennenek."
    Mármint a HTTPS-t szolgáltató szerverek szerinted "erősebbek"?

    Ja igen, azt lehet, hogy még nem mondtam, hogy Portable 10.10-essel pontosan ugyanaz a probléma. :F Majd kipróbálom a sima 10-es Portable-t is, Wolverine azt mondja, nála már ott is jelentkezett a para.
    Egyidőben próbáltam a 9.64 Portable és 10.10-es telepített változatot! Mármint egyidőben futottak, a 9.64-esnél a kereső és a Gmail is bejött elsőre. :K De 10.10-esnél továbbra is másodszori frissítésre.

    ____________________

    (#8296) Wolverine: csak akkor nem teljesen világos, miért csak a 10-es verzióknál csinálja ezt, 9-es verziószámnál miért nem volt gond. Ráadásul más böngészőknél nincs gond. Még mindig nem zárnám ki, hogy az Opera belső bugja is lehet valamilyen oknál fogva. Persze Google-hiba is lehet, nem tudom, mennyire alkalmaznak böngészőspecifikus beállításokat, még nem néztem utána. Más böngészőkkel próbáltad? Nálam azoknál nincs ilyen gond.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák