Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #20218 üzenetére

    "Egyrészt ez nem tudom, hogy jön ide, másrészt már az is kérdéses, egyáltalán most miféle "ilyen mélységű" beállításokról beszélsz."

    Úgy jön ide, hogy egy boolean vagy integer vagy string állításához meg lehet nyitni egy .js kiterjesztésű szövegfájlt is, nem kell hozzá komplett HTML lapot csinálni checkboxokkal, legördülőmenükkel meg hasonlókkal.

    "de amikor valaki arra képtelen, hogy először moderátor megkeresése nélkül (óvóbácsihoz rohanástól mentesen) annak az illetőnek szóljon, akinek a viselkedése valamilyen módon őt zavarja, az igencsak töketlen balfék."

    Azért az "Júújjj! Megmondalak a moderátornak!" sem a legmegfelelőbb, nem vagyunk már az oviban.

    "Egyébként megmondom őszintén, én először rád gyanakodtam, mivel te kardoskodtál nagy hévvel a "Javítsuk a Prohardvert!"-topicban az ellen, hogy valaki külön-külön címezze a hsz.-eit."

    Nem, ennyire sunyi nem lennék. Meg fel sem tűnt. De azt bevallom őszintén, hogy felröhögtem mikor megláttam a két moderátori figyelmeztetést, pont a "Javítsuk a Prohardvert!"-topicbéli vitánk miatt. ;]

    Én a modkerbe már nem járok. Régebben néha a duplázások miatt szóltam, de eddig két troll (silver star és VladimirR) elleni panaszom egyike sem ért semmit, (ezeket egyébként még a publikus időkben követtem el), azóta nem nagyon érdekel. De ezeket is csak azért jelentettem, mert már annyira a fejemre nőttek, hogy nem tudtam hogyan védekezni. Mert ha indexes stílusban visszaszólok nekik, akkor én kapok megint büntit (mint évekkel ezelőtt visszaszemélyeskedésért), mivel itt szigorúbbak a szabályok. :DDD Amúgy nem vagyok híve a túlzott moderációnak meg az árulkodásnak, a legjobb az lenne, ha csak a spamet, floodot és a tényleg nagyon eldurvult személyeskedéseket büntetnék. És az egész konzekvens lenne nem az, hogy egyszer még a light-os személyeskedéseket és az irtózatos nagy offolásokat is elviselik, máskor meg valamelyik moderátor karatekiflit reggelizett és kitöröl több tíz vagy száz hozzászólást csak mert felmegy benne a pumpa és kiosztogatja a büntetést meg a tömeges figyelmeztetéseket. Ilyet még Kim Jong Il sem csinált, hogy lebontotta a drótkerítést, kivárta, amíg az emberek elindulnak szépen lassan és körülnéznek odakinn, majd utána sortűz. :U

Új hozzászólás Aktív témák