Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    Heló,

    nem tudja valaki, állítottak a youtube-on (esetleg a Mátrixon?), mert tegnap óta nem blokkolja az Opera. Illetve este még igen, de reggelre már nem... (vagy megint az operám halt meg...???)
    sajna nem emlékszem mivel volt blokkolva, még Penge ajánlotta az opera blog oldalán, kis nyíl jelent meg fekete alapon induláskor, első kattintásra betöltődött az indítókép, másodikra elindult a lejátszás...
    most ezt találtam, működik is néha (néha úgy indul az oldal, hogy engedélyezni kell a scriptek futását, néha nem csinál semmit, de néha tényleg jó), csak feltesz egy kis lila gombot, oda, ahova nem szeretném. ezt nem lehet módosítani? (nagyjából így, mint ezen a képen)

    volt még egy youtube downloaderem is, ami betelepült alulra, a video alá, a megosztás gomb mellé és működött. egy ideje nyoma veszett... onnan is, meg a webről is. (ez volt)
    elméletileg az opera:cache-ből is elő lehetne bányászni, már több oktató videót megnéztem, kikockáztam lépésről lépésre, de semmi. marad a jó öreg IE/Temporary Internet Files... az MINDIG működik!
    --------------------------------
    bónuszkérdések:

    a gyorshívóból hogy lehet eltüntetni a bing keresőt (vagy átállítani googlera)?

    a textrarea backup-ra van valakinek megoldása? olyan ami nem csak akkor működik, amikor felteszem (+ 1 nap), hanem folyamatosan.

    a ctrl+szám billentyűkombinációt (gyorshívó) hogy lehet letiltani (nincs semmi idegesítőbb, mint amikor egy hosszabb szöveg gépelése közben, egy óvatlan elütés következtében mire felnézek a képernyőre egy egész más oldal bámul rám. de legalább új fülön nyitná meg, de nem, az aktuális helyett, így minden odavész. és akkor derül ki, hogy a textarea backup locktorage már rég nem működik rendesen... (és akkor behívom a UJS Managert, hogy megnézzem miért, de rájövök, hogy az is csak frissen elindítva, max egy órán belül tölti be az ujs-eket, ha régebb óta fut az opera, akkor már az sem csinál semmit...) :W

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák