Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz erdoke #13061 üzenetére

    Ugyanezt tapasztaltam 2-3 napja pár RC-vel ezelőtt én is, közvetlen azután, hogy két gyorshívómban módosítottam az URL-t, de azóta rendben van.

    Akkor úgy sikerült visszaállítanom, hogy a link.opera.com-on megnéztem és ott még megvoltak az elemek hiánytalanul. Csináltam egy üres USB-s installt és abban leszinkronizáltam csak a gyorshívót.

    Utána pedig a speeddial.ini-t átmentettem a telepített változatba (a Link-et pedig kikapcsoltam az USB-sbe, mivel a speed dial mellől hiába veszed ki a pipát ez is ismert bug.

    (#13062) hunfatal: Üres USB-s változatot csinálsz, abban leszinkronizálsz mindent a Linkkel, majd törölgeted.

    Először az összes könyvjelzőt, majd az összes gyorshívóelemet, majd az összes jegyzetet, keresőmotort (ott a Google-t hagyd utolsónak, mivel egynek maradnia kell), typed history-t (címsor legördülőmenü anélkül, hogy egy karaktert is begépeltél volna) és végül az urlfilter listát.

    Vársz és figyelsz a link.opera.com-on. Ha a látható dolgok (jegyzetek, könyvjelzők, gyorshívók) eltűntek, akkor elvileg minden fasza. Azért még egy ellenőrzést megereszthetsz, hogy kikapcsolod a link-et, leállítod az USB-s változatot, az profiljából törölgetsz minden .pre_sync kiterjesztésű fájlt és a két link_queue fájlt és az operaprefs.ini-t, majd elindítod és újra bekapcsolod a Link-et.

    Ha nem szinkronizál vissza semmit, akkor jó.

    Ezek után a telepített változatban is ráeresztheted a Link-et, mivel mergeli a tartalmat, így csak a helyben meglévő dolgokat fogja felszinkronizálni a szerverre.

    (#13063) woland_y2k: Nem csak a motor miatt, hanem olyanok is közre játszottak, mint HTTP header tweak, vagy a görgetés teljesítményének javítása.

Új hozzászólás Aktív témák