- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Milyen switch-et vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Adobe Lightroom topic
- Jelszókezelők
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
-
IT café
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
-
Pit221
csendes tag
válasz
vigyori78 #3269 üzenetére
Sziasztok
Volna egy olyan kérdésem valaki meg tudná velem osztani a gyári romot és scatter file t?
Sem a fórumon sem pedig a neten nem találtam meg,linkek vannak de már sajnos nem elérhetőek.
Röviden 1.5 évig használtuk a telefont egyszer csak néznénk reggel meg rajta a híreket, és se kép se hang halott minden, töltést sem veszi fel nem rezzen világit.
Most találtam egy videót [link] s ez és az itt leírtak alapján nosztalgiából szeretnék bele életet lehelni.
Segítségeteket előre is köszönöm
Medion P4502 (MD98942)
-
jamesoliver
friss újonc
MTK IMEI repair tool is a program that can fix IMEI and other issues. It is very easy to use, just download the MTK IMEI Repair Tool and follow the guide step by step. You will be able to see your device's information on the screen as well as all of its data.
-
Papamaco
tag
Nincs senkinek sem egy alaplap hibás telefonja eladó?
-
Papamaco
tag
Üdv.
Keresnék megvételre egy alaplap hibás,de jó kijelzővel rendelkező open dott telefont,ha esetleg van valakinek. -
kukinyo
addikt
válasz
BeerBier #7320 üzenetére
Most néztem, a fóliát le kell róla szednem rettenetes állapotban van. A párom a táskájában hordta (kulcscsomó, aprópénz meg ami van egy női táskában). Mondjuk a készüléket megvédte a tokkal együtt. Ha esetleg Neked kell, írj egy privátot, merre vagy.
Szerk: Ja... látom az adatlapodon.
Akkor sajnos nincs a közeledben, ez Budapesten van. -
kukinyo
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mennyiért lehet eladni most egy ilyen készüléket? Ami makulátlan állapotban van, üvegfólia, szilikon tok van rajta, természetesen töltővel. -
Daemos
tag
Sziasztok,
Keresztapám adott egy ilyen opendot telefont hogy nézzek rá.
Korábban simán kikapcsolták és eltették egy dobozba, majd mostanába hogy elő vették és bekapcsolták, a telefon csak a "hello" feliratig megy és a lila gömb növekszik csak és ezt ismétli lemerülésig.
Factory reset meg format cash-t csináltam rajta de ugyan ugy produkálja...
Mit tudok tenni vagy mi okozza a hibát?
Előre is köszönöm!
-
olimpic
csendes tag
Hello
Lenn egy opendott tabletem anno a tescos időkből amit nem lehet most bekapcsolni. Egyszer csak lehalt azt mondták. Tud ehhez valaki szakit, vagy lehetőséget a működőképességhez? -
hurjup
csendes tag
Nos, mától lett egy kijelzőtörött telefonom.
Írj PM-et ha érdekel...
-
mezois
tag
Felraktam a telomra egy miui 6.5.5.romot de nem tudok beállitani benne Google fiókot csak miui-t gapps állítólag van benne! Van rajta player áruház is de az sem megy!
-
mezois
tag
A xiaomi eu 4.4.2 Zera_S 6.5.5 romot már nem lehet letölteni sehonnan?
-
mezois
tag
Sziasztok! Valaki nem tudna adni egy linket a miui 6.5.5 romhoz mert ami nekem van az valamiért nem megy fel a telóra! Amit meg itt találtam linket az mind halott!
-
mezois
tag
Tudna nekem valaki adni egy linket ahonnan le tudok tölteni egy recoveryt amivel miuit is tudok telepíteni mert a telomrol eltüntet a recovery semmi nincs rajta!
-
mezois
tag
Sziasztok! Volna nekem is egy problémám! Az én telomon nem müködik a kamera ha megnyitom csak a nagy sötétség fogad és pár másodperc után kilép magátol! A másik gond pedig az hogy ha a wifit bekapcsolom a telón itthon megszünik a net ha kikapcsolom vissza jön a net! Mi lehet a gond? Javítható?
-
andyTM
őstag
válasz
Skytech1 #7297 üzenetére
- ha tényleg nem megy, akkor szükséged lesz valaki imei számára, vagyis az azt tartalmazó nvram-ra. (ennek nem sok esélyét látom), amit átírsz a sajátodra.
- legrosszabb esetben alaplapot cserélsz, egy donorból, vagy abból kinyered az nvramot.
- valaki átírja a sajátját, majd lementi neked az nvramot...
- mivel neked ez az egész hiányzik, nem csoda, hogy nem tudod megváltoztatni. Amúgy újraindítottad már a készüléket?
-
Skytech1
csendes újonc
Köszönöm!
Sajnos eltűnt az előző mentésem egy kisebb hiba folytán... Nem részletezném!
Tehát nincs előző mentésem. Az a baj, ha ezek nincsenek meg akkor nem lehet megoldani az imei hibát és kuka marad a teló. Mivel nincsenek rajta ezért Mtk progival sem engedi javítani az érvénytelen imei-ket. Köszi! Mindent megpróbálok ami segíthet. -
andyTM
őstag
válasz
Skytech1 #7282 üzenetére
- hátha segít:[MTK imei tool]
-
Skytech1
csendes újonc
Írtam privát!
Leszedtem és tökéletesen mükszik a rendszer, meg kerestem hozzá még ebr1-et és ebr2-őt mert az hiányzott.
Gyors meg kafa! Fissítettem is 213-ra viszont nem talál térerőt mert érvénytelen az imei. A topikos megoldás mtk-ba nem oldotta meg próbáltam. Kéne hozzá a 213-as usrdata és cache! vagy a 208-as é de akkor megint újra kell raknom.Előre is köszi!
-
-
vigyori78
őstag
-
Skytech1
csendes újonc
Sziasztok!
Van nálam egy Op3N Dott P4502 kettes kis ketyere amin 4.4.2-es android volt és idáig működött de elrontottam egy flashelést. Mert nem néztem csak csináltam marha fejjel...
Na most szeretnék kérni hozzá egy gyári romot vagy bármit amivel helyre tudom állítani. Nem kapcsol be egyáltalán! Ilyenkor mi a teendő?
Előre is köszönöm a válaszokat mert már
két napjaa gépnél szarakodok és keresem rá a megoldást!Üdv: Sky
-
mezois
tag
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni hogy a kamerát ha elindítom és fényképezek nem készít képet csak olyan mintha lefagyna és aztán kilép! Mi lehet a baj? Javítható ez a hiba házilag vagy szervíz?
-
kgyuri
tag
Van 2 db "donor" kijelzőtörött telóm (P4502) a polcon jó alaplappal, ha valakinek esetleg még jól jönne.
-
Petya07
csendes újonc
Sziasztok!
Hogyan lehetne az Op3nDott P4502-met Lollipopra lefrissíteni?
Köszi a választ -
csaba17
senior tag
sziasztok
a családban van egy ilyen mobil, tegnap lett vele valami mert sim kártyát egyáltalán nem érzékel, a beállításokban is szürke a sim-es opció.
megnéztem a mobil adatait, mindkettő imei szám ismeretlen, a telefon gyári száma is.
ha jól tudom, ennek nem így kellene lennie.lehet vele kezdeni valamit?
-
nsban
tag
-
megabor
tag
sziasztok!
Ugyan az utóbbi időben nem voltam aktív, most búcsúzom, a telóm a harveraprón landol.
Viszlát -
erzol
őstag
Sziasztok!
Van a családban egy ilyen telefon.
Úgy egy hónapja játsza azt, hogy wifin jelzi a kapcsolódást full térerővel, de a net nem megy.
Ezt megelőzően hibátlanul működött lassan 2 éve. A többi eszközön (másik telefonok, tablet, tv box, noti) vígan lehet netezni.
Tudna valaki segíteni, hogy m8 mászhatott el a beállításokban?
A routert újraindítva megint működik rendben határozatlan ideig.
Segítségetek előre is köszönöm! -
winter
újonc
Sziasztok!
Sajnos úgy tűnik megsérült a képernyőm, így nem tudom most használni.
ennyibe kerülhet a cseréje szervizben?
Köszönöm a válaszokat előre is. -
tirdi
csendes tag
Nem akartam leosztani a fejed, elnézést kérek, ha ez jött le, csak azt sem akartam, hogy az legyen a baj, hogy hosszasan írok olyanokról, amiről már volt szó. Valamint ezzel mondani is akartam, hogy már írtam erről, és azt visszaolvasva hátha előbukkan még valami lényeges, amit most nem került volna szóba.
-
vipviform
senior tag
Sziasztok, segítség kéne! Tovább adnám családon belül a telómat és szeretném a névjegyzéket egyben kitörölni a telóról, de nem tudom csak egyesével törölni. Kb. 800-ról lenne szó. Factory resetet nem akarok csinálni, mert jól be van lakva. Valaki?
Előre is köszi -
jjohn
aktív tag
(#7164)es hozzászólásomban adtam saját tiszta ROM mentésről fájl linkeket, csakhogy a data.hu rendszerből törölték ezért elnézést kérek ha valakinek az adott fájl nem létezik üzenet jön.
-
jjohn
aktív tag
A hibajelenséget értettem a kérdésesem az volt ők mondtak e valami, de látom csak másodjára. Azt nem mondták mi az a nem megfelelő verziójú alkalmazás? Hacsak nem valami rossz helyről szedtél le vmit. Én is telepíttek minden verziójú és témájú programot és eddig nem vágta tönkre semmi és volt fent miui is mégsem ment tönkre érdekes ez a cég.
-
tirdi
csendes tag
-
jjohn
aktív tag
Szia.
Szerintem amíg garanciális vidd vissza, had csinálgassák aztán ha használhatatlan lesz 5 jav után is kérd vissza pénzt és vegyél egy másik telót. Szerintem ott már hardver hiba is van tudom macerás h állandóan rossz lesz és használni szeretnéd, de ezt fel kell vállalni a garancia végéig. A tesóba viszed vissza javíttatni? Ha igen akkor mondd meg nekik h kéred a pénzt vissza ha nem nagyon akarják írj be a vásárlók könyvébe. -
tirdi
csendes tag
Sziasztok!
Az elmúlt két hónapban harmadszorra van gond a telómmal. Először a lila boot képernyőnél akadt el, másodszor hibaüzenetekkel jött be, most pedig egyik pillanatról a másikra a fehér boot képernyőn nem jut tovább. Oké, harmadszorra is elviszem szervizbe. De mi lesz a következő újabb egy-két hét múlva? Csinálnak egy android újratelepítést, de pár hét múlva megint valami baja lesz. Valaki járt már így? Mit javasoltok?
-
kovabor
tag
Igen, ezzel tisztában voltam, csak figyelmetlenség, de köszönöm, mivel ha figyeltem volna a verziószámot, nem szivatom magam... Azóta szépen gyorsan ketyeg a 6.0, sajnos a 7 még sok hibával bír, köztük a kamera, így megvárom a véglegeset. 4pda-n már azt írják, hogy van patch, amivel működik, de még instabil... Úgyhogy már nincs messze, hogy 7es legyen ez is
-
kovabor
tag
válasz
kovabor #7224 üzenetére
Duplazta a hozzaszolasom
Meg csak annyi, itt olvasgattam a temaban, es erre a hibara azt irjak, hogy ossze kell vonni a tarhelyet... Emlekszem, hogy samu s2nel is ez volt. Ennel hogy kell, vagy kellne egyaltalan? Mert kozben felraktam a miui 8ast, de az nem az igazi... Valaki tud a hibaban segiteni? Koszonom...
-
kovabor
tag
válasz
kovabor #7224 üzenetére
Meg csak annyi, itt olvasgattam a temaban, es erre a hibara azt irjak, hogy ossze kell vonni a tarhelyet... Emlekszem, hogy samu s2nel is ez volt. Ennel hogy kell, vagy kellne egyaltalan? Mert kozben felraktam a miui 8ast, de az nem az igazi... Valaki tud a hibaban segiteni? Koszonom...
-
kovabor
tag
Sziasztok,
most szereztem egy ilyen telefont, és el is kezdtem a rom telepítést... TWRP fenn van, miui v6 fenn van, de a linkek között szerepel már 4pda oldalán a 14.1, ami viszont
error executing updater binary in zip
(a ext4 filerendszernél történik a hiba)
hibával kidob.Már visszaolvasgattam ezen a fórumon, de már a legtöbb link halott. akár egy lollipop is jó lenne, vagy a miui 8 vagy ujabb. Van még valahol éló letöltési link?
Előre is köszönböm a segítségeteket.... -
jjohn
aktív tag
Ha garanciális akkor szerviz had dolgozzanak, mert ha te kezded házilag mókolni, lehet még rosszabb lesz ezzel nem a tudásod akarom kétségbe vonni. Ugye ha alaplap hibás azt nem tudod. Meg kellene nézni azokat az apk-kat nem e azok okozták a galibát. Esetleg egy factory reset nem segít e?
-
tirdi
csendes tag
Sziasztok!
Elvittem az R.A. Trade-hez a telót, meg is csinálták. Máig működött.
Jelen hiba az, először eltűnt a telefon alkalmazás, és nem tudtam fölvenni ha csörgött, majd már hívni se tudtak. De ezután elkezdte egyre sűrűbben kiírni, hogy xy alkalmazás leállt, most pedig már csak ezt látom bekapcsoláskor, factory reset után is használhatatlan. Jelenleg "phone" és "bluetooth"-ra panaszkodik főleg. Oké, gondolom vigyem vissza a szervizbe. De akkor megint újrarakják az oprendszert, és egy hét múlva megint tönkremegy?
Lassan kezdek kételkedni, hogy ennek köze van hozzá (na meg kissé durva is lenne, ha egy ilyen teljesen kinyírná a telót), de akkor kezdődött, mikor két alkalmazást .apk-ról telepítettem.
Érdemes visszavinni a szervizbe, esetleg rögtön kérjek egy alaplap cserét? Esetleg más a hiba mint a múltkori, és megoldható házilag? -
Heavens
csendes tag
Eredeti, vagy mókolt Android van a telefonodon?
Ha eredeti (4.4.2 KitKat):
- telefonod legalább félig, de inkább teljesen legyen feltöltve(!)
- telefon kikapcs
- bekapcsológomb + hangerő fel gomb együttes nyomása, amíg be nem jön a fekvő, nyitott hasú Android-baba, alatta a "Nincs parancs" felirattal
- bökj a középső vezérlőgombra (amin a négy pont van), ekkor bejön egy menü
- itt hangerőgombokkal tudsz itt lépkedni: menj le a "wipe data/factory reset"-ig
- bökj rá a bal alsó (három pontos) vezérlőgombra,
- sok "No"-t és egyetlen "Yes"-t látsz egymás alatt: hangerőgombbal lépkedj le a "Yes"-ig,
- bökj rá a bal alsó vezérlőgombra (három pontos)Elkezdi formázni a telefont, kb. 1-2 perc alatt végez, utána visszaugrik a menübe.
Ott lépkedj le a "wipe cache partition"-ig, és bökj rá ismét a bal alsó vezérlőgombra.
Ezzel gyári állapotba hoztad a telefonod.
Ezután lépj a "reboot system now"-ra - és készen is vagy.
Az első elindulás ezután valamivel hosszabb ideig fog tartani (1-2 percig kék lesz a képernyő, ne aggódj, várd ki nyugodtan).
Ha nem az eredeti rendszer van rajta, abban biztos tud itt más segíteni, hogy hogyan csináld.
Sok sikert!
-
agy73p
senior tag
válasz
Heavens #7213 üzenetére
Köszönöm, sikerült! Windows alatt megvan a MEDION készülék, van egy csomó fájl, lementettem őket.
Most már csak szeretném alaphelyzetbe állítani, hogy törlődjenek a személyes fájlok.
Azt hogyan tudom megtenni? Letöltöttem az összefoglalóban leírt helyről a legfrissebb SP Flash tool-t, és a Factory_FW-20170527T193113Z-001 firmware-t. Csak be kell tallóznom a scatter fájl helyére és megy is? -
moti07
tag
Sziasztok! Akkumulátort hol lehet venni, mert nagyon hamar lemerül a telefon.
-
Heavens
csendes tag
Köszönöm a tippet.
Ki is próbáltam, így már ott is látható.
(A plugint és a telepítéséhez segítséget itt találtam)
-
Heavens
csendes tag
Számítógépre dugva - elvileg - "Medion - Hordozható médialejátszó"-ként látnod kéne a készüléket.
(Windows Intézőben!)Esetleg próbáld meg egy másik USB-kábellel - találkoztam már olyannal, amelyik töltésre jó, de adatátvitelre nem!
Ha driver-probléma miatt nem látod, a telefont számítógéphez csatlakoztatva két lehetőséged van:
1. Windows: frissítések keresése, hátha megtalálja a drivert.
2. Ha a telefonon be van kapcsolva az automata elforgatás, addig döntögeted a telefont, amíg az értesítési sávot lehúzva (ahol megjelenik a "Csatlakoztatva médiaeszközként" felirat) rá tudsz bökni erre a feliratra, és ott ki tudod választani a "Beépített CD-ROM" opciót, ahonnan fel tudja rakni a számítógépre a szükséges drivereket ("usb_ADB_driver" a számítógépen megjelenő mappa neve) - így már látnod kell a telefont a Windows Intézőben.
(De más fájlböngészőben (pl. Total Commander) így sem látod!)Ha fent van a driver, akkor már látnia kell a telefont (és ha van benne, az SD-kártyát is) - esetleg egy újraindítás szükséges/javasolt mindkét eszközön.
Sok sikert!
Op3n Dott jó kijelzővel, rossz hangszóróval eladó / cserélhető.
-
agy73p
senior tag
Összetört az asszony telója. Pontosabban a kijelző, csak az értesítési sávot lehet lehúzni, mást nem. Hogy tudnám lementeni róla az adatokat?
-
Infúziós
újonc
Sziasztok! Eddig csak olvasgattam a különböző hozzászólásokat,de most segítséget kérnék. A telefonom a következő hibaüzenetet írja ki:a com android phone leállt. A sim kártyákat ki sem jelzi. Ilyenkor wifi kapcsolat sincs. Sim kártya nélkül a wifi működik.Mit lehetne tenni,hogy működjön.A gyári visszaállítás sajnos hatástalan volt.
-
tirdi
csendes tag
A factory resetet pontosan hol kéne találnom, hogy lehet, hogy nekem nincs?
Valamint ha csináltam egy backupot, amit végül megszakítottam (és nem is találom az SD kártyán), és ezután csináltam egy "wipe all user data"-t, akkor a belső memórián tárolt adatoktól elbúcsúzhatok?
-
tirdi
csendes tag
-
todyor
tag
Amiket írtál róla, úgy tűnik alaplap hiba. Ha garis, akkor irány a szerviz. Akár forgalmazza még a Tesco, akár nem, a garancia érvényes. Kicserélik, és újra lesz telód. Ha nem tudod ki szervizeli, menj be a Tescoba, ott kell, hogy segítenek. Számlát, garanciapapírt vidd magaddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest